Petr Novotný prohrál sázku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petr Novotný prohrál sázku

Bavič Petr Novotný (vlevo) sázku prohrál a musel nechat vyrobit Xaverovi (vpravo) sochu v životní velikosti.
Bavič Petr Novotný (vlevo) sázku prohrál a musel nechat vyrobit Xaverovi (vpravo) sochu v životní velikosti.

PRAHA – Známý dietový mág a bavič Petr Novotný (59) uzavřel sázku s moderátorem Lubošem Xaverem Veselým (38). Téměř před rokem se oba vyhlášení gurmáni vsadili.


PRAHA – Známý dietový mág a bavič Petr Novotný (59) uzavřel sázku s moderátorem Lubošem Xaverem Veselým (38). Téměř před rokem se oba vyhlášení gurmáni vsadili, že pokud Xaver zhubne do roka nejméně 20 kilogramů, nechá mu král bavičů postavit sochu, pokud ne, postaví sochu Xaver Novotnému.

Na Xaverovo hubnutí dohlížel lékař a několik stovek rozhodčích – návštěvníků Xaverových internetových stránek o hubnutí www.linda-linie.cz. Bavič nakonec »utřel nos«, protože Xaver ze sebe dostal více než 26 kilo. „Ještě nevím, kam tu sochu dáme, protože je hadrová. Zatím ji vozím v autě,“ řekl deníku Aha! s úsměvem Xaver, který o svém boji s kilogramy napsal knihu Jak jsem potkal hubnutí, která se má objevit na knihkupeckých pultech kolem 15. března. „Není to úplně normální knížka, každému čtenáři se může stát, že odjede zadarmo na dovolenou. Víc zatím nemůžu prozradit,“ dodává o šestadvacet kilogramů lehčí Xaver, který je velitelem Křížového výslechu na Frekvenci 1.


Autor: (gra)
Foto pro Aha!: Lenka Novotná

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.