Stočesovou na Miss donutili násilím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Stočesovou na Miss donutili násilím!

Kateřina přímo ve studiu Zdeňkovi ukázala, jak by měl správně držet hůl a jak se strefit do jamky.
Kateřina přímo ve studiu Zdeňkovi ukázala, jak by měl správně držet hůl a jak se strefit do jamky.

PRAHA – „Do dneška nechápu, jak jsem na tu soutěž mohla jít,“ nechala se slyšet Miss ČR 1998 Kateřina Stočesová (27), pro kterou bylo vítězství na Miss spíše utrpením než důvodem k velké radosti.


Půvabnou modelku do soutěže krásy tehdy přihlásili její známí, a když se probojovala do finále, musela být ke své účasti donucena násilím!

„Dostala jsem šílený strach, že se tam budu ztrapňovat, že tam prostě nemůžu jet. Takže mě naložili na zadní sedačky do auta, zamkli mě tam, abych se nedostala ven, a s brekem mě odvezli tehdy do Ostravy,“ prozradila ve společenském magazínu TopShow na Top TV dávnou skutečnost Kateřina, která chtěla být spíš policistkou než manekýnkou. Stočesová si do studia přitáhla i golfový bag a svého pejska Majlu.

S moderátorem pořadu Zdeňkem Podhůrským se pak nadále bavili spíše o golfu a pořádaném charitativním turnaji, který Stočesová organizuje v létě pro nadaci Dobrý skutek.

Kliknutím zvětšete



Autor: (son)
Foto: Top TV

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.