Nejmorbidnější seriálová scéna roku: Mrtvá létající kočka ve Vinařích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nejmorbidnější seriálová scéna roku: Mrtvá létající kočka ve Vinařích!

Kočka se pohybovala i pět metrů nad zemí.
Kočka se pohybovala i pět metrů nad zemí. (FTV Prima)

Kočka lítá! Nesmysl? V seriálu Vinaři běžná věc pro plašení špačků na vinohradě. Scenáristé ji vymysleli, rekvizitáři udělali a obyvatelé Pavlova, kde se natáčelo, byli v šoku!

„Rekvizitáři na dron, což je bezpilotní letoun malých rozměrů ovládaný vysílačkou, připevnili kočku, kterou našli přejetou u silnice a vypreparovali,“ řekl deníku Aha! zdroj ze štábu a prozradil i to, že to nebyl žádný levný špás. „Ceny dronů se pohybují ve velkém rozpětí, ale ten, který byl použit pro výrobu létající kočky, vyšel zhruba na deset tisíc korun,“ dodal. Létající kočku nebylo jednoduché ani ovládat. „Musel se najmout specialista. I když šlo ale o náročné scény, natáčelo se bez zpoždění, přesně podle plánu,“ řekla Aha! PR manažerka seriálu Kateřina Vlasáková.

Anketa

Líbí se vám létající kočka?
Celkem 110 hlasujících
Filmaři ale nejsou příliš originální. Kočkodron udělal z milovaného kocoura před lety i holandský umělec, který neunesl ztrátu svého mazlíčka. Kocoura přejelo auto, ale on se rozhodl zaručit mu nesmrtelnost a dát křídla. Na video se můžete podívat zde.



Autor:  zej

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.