Topmodelka Herzigová: Bafala na drogovém večírku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Topmodelka Herzigová: Bafala na drogovém večírku!

Herzigová a Macháček se celý večer vesele bavili a kouřili.
Herzigová a Macháček se celý večer vesele bavili a kouřili. (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek)

Umí to pořádně rozjet. Na bujarém večírku po premiéře filmu Pohádkář, ve kterém si Eva Herzigová (41) zahrála jednu z hlavních rolí, slavila jak o život. Potáhnout z nabízeného jointa sice odmítla, ale jinak bafala jednu cigaretku za druhou!

Trojnásobná mamina si zjevně přijela do Prahy vyhodit si z kopýtka a během večírku popíjela zejména ve společnosti svého filmového milence Jiřího Macháčka (48). Po alkoholu tak přišla chuť i na cigaretku, kterou Eva nepohrdla. Moc často ale nejspíš nekouří. Stále se totiž otáčela, zda ji nevidí někdo z rodiny či blízkých.

Dlužno podotknout, že u stolu byla z přítomných ještě nejslušnější. Koloval tam totiž ubalený joint, kterou supermodelka s velkým díky odmítla.

Přestože ji světová média řadu let kvůli štíhlosti podezírala z braní drog, Herzigová to vždy zarytě popírala. „Nikdy jsem nebrala drogy, protože jsem viděla, co s lidmi udělaly. Nelíbilo se mi, kým se pak tito lidé stali. Drogy mě ani nikdy nelákaly. Měla jsem silné kořeny v rodině, takže vše bylo fajn,“ tvrdí Eva.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.