Eva Decastelo: Přežíráním si vypěstovala z jedniček trojky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Eva Decastelo: Přežíráním si vypěstovala z jedniček trojky

Eva Decastelo dře na své figuře se svým trenérem.
Eva Decastelo dře na své figuře se svým trenérem.  (Herminapress.cz)

Moderátorka Eva Decastelo si ze svého hrudního koše vždycky ráda dělala legraci. A nejinak je tomu dnes. Chvilku měla nadváhu a podle ní se projevovala především v oblasti ňader. Dala se proto na cvičení se zkušeným trenérem a hokejistou Davidem Kalivodou, který, nebýt Eva vdanou dámou, by určitě stál za hřích. A pěkně se při práci s ním vyprsovala!

„Začala jsem podnikat a po nocích jsem si obalovala nervy sladkým. Hodně mě to uklidňovalo. Jenže jsem přibrala osm kilo. Super na tom bylo to, že se mi jedničky zvětšily na trojky, zároveň se mě ale čas od času lidé ptali, jestli náhodou nejsem těhotná. Rozhodla jsem se proto začít to radikálně řešit. Po delší době jsem zavolala kamarádovi Davidovi Kalivodovi a začali jsme spolu zase cvičit. Mám strašně málo času, takže mi vyhovuje, že za mnou jezdí domů,“ říká Eva. Ta chvílemi trenéra skoro až nenávidí. Umí dát člověku pořádně do těla i bez drahých přístrojů, které známe z posiloven. Jenže jeho metody zjevně fungují, Decastelo totiž je zase zpátky ve formě.

„Vzhledem k tomu, jak David vypadá, nedivila bych se, kdyby manžel žárlil. Leckterý muž by to tak měl. Ale protože při cvičení s ním okolo nás pravidelně běhají naše dvě až tři děti, můj muž je v naprostém klidu. Za těchto okolností by mě mohl balit jenom šílenec,“ směje se.

„Líbí se mi, že Evička i přes enormní pracovní nasazení a mateřské povinností alespoň sem tam najde čas na to, aby se sebou něco dělala. Je fakt snaživá,“ chválí Evu fešák, který se na cvičení v domovech klientů specializuje.



Autor:  dat

Přečtěte si
violahorska
14. 10. 2014 • 21:42

Běžte s tou RAJDOU do p.........

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.