Podhůrský na mizině: Chtějí mu vzít dům! Ale kde teď bude bydlet? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Podhůrský na mizině: Chtějí mu vzít dům! Ale kde teď bude bydlet?

Zdeněk Podhůrský má podle všeho vážné finanční problémy.
Zdeněk Podhůrský má podle všeho vážné finanční problémy.

Tak tohle je opravdu rána! Zatímco na veřejnosti se Zdeněk Podhůrský (55) vydává za renesančního člověka, skutečnost bude trochu méně honosná. Je prý zadlužený až po uši a čekají ho velké problémy! Alespoň podle toho, co o zpěvákovi, herci, režisérovi, moderátorovi, skladateli, básníkovi, fotografovi, galeristovi a majiteli výrobny palačinek tvrdí zdroj týdeníku Sedmička. Brzy totiž může přijít o svůj milovaný domek a skončit na ulici!

Ještě nedávno v Aha! nadšeně vyprávěl o svém pracně a vlastníma rukama zrekonstruovaném domku v Přední Kopanině. "Nejrůznější opravy trvaly osm let, ale jsem spokojený. Takových šedesát procent rekonstrukce jsem odpracoval sám," pochlubil se. Nyní však může veškerá námaha přijít vniveč. "Zdeněk Podhůrský má obstavený majetek, respektive na jediné nemovitosti, kterou vlastní je takzvaná plomba. Je tam už od března letošního roku," sdělil týdeníku informátor.

Jako převodce reality má být uveden člověk spojovaný s realitními machinacemi a zástavcem je firma zabývající se skupováním dluhů a hypoték. To nevypadá příznivě, protože to svědčí o nadcházející exekuci. Pokud se ovšem Podhůrský nedokázal s firmou nějak dohodnout. Každopádně sám prý dělá překvapeného a údajně o ničem neví. Na přímý dotaz redaktorů jen mlžil, a vymluvil se na jakési jednání. Je dost dobře možné, že za vším stojí zpackané podnikání s prodejem palačinek, o něž zřejmě není velký zájem. "Nic jsem nevydělal, spíš jsem do toho zahučel," přiznal Podhůrský. Redaktoři Aha! se pokusili tvrzení Sedmičky ověřit, ale on to označil za nesmysl. Tak uvidíme...



Přečtěte si
babapsi
2. 10. 2014 • 19:34

a co to bylo?

majojo
2. 10. 2014 • 16:48

Třeba ho Pepa pozve do Říčan, barák je velkej a místa je tam dost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.