Populární moderátoři jak je neznáte. V první třídě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Populární moderátoři jak je neznáte. V první třídě!

 (Evropa 2)

Léto se nám chýlí ke konci a školáci se začnou pomalu šourat do lavic. Na své první dny ve škole zavzpomínali i moderátoři Evropy 2. Poznáte je z fotek?

A co nám na sebe prozradili?

„Já chtěl od první třídy hrozně moc hrát na trubku, protože na ni hrál můj dědeček v Cirkusu Humberto. Musel jsem ale čekat až do třetí třídy, kdy mi narostly přední zuby, bez nich se totiž na trubku hrát nedá. Takže jsem v první třídě schytal klasicky zobcovou flétnu,“ říká matador mezi moderátory Pavel Cejnar.

„Pamatuji si, že jsem už v první třídě opisovala. Když jsme skládali slova z písmenek, vždycky jsem koukala přes rameno spolužačce Markétce. Ve čtení jsem byla zase nejrychlejší. Ta ukecanost mi zůstala do dneška a dokonce mě i živí.“ dodává s úsměvem Zorka Hejdová.

Moderátor Vyber si na MaXXimum Nasty nám odkryl dokonce jeho první lásky. „Zamiloval jsem se do jedné osoby. Hráli jsme si spolu a laškovali. Ta láska se jmenovala Ondra. V druhé třídě to byla místo Ondry už Alžběta, učitelka matematiky.“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.