Nastávající tatínek Martin Kraus: S dítětem nepočítal a teď řeší prekérní situaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nastávající tatínek Martin Kraus: S dítětem nepočítal a teď řeší prekérní situaci!

Martin Kraus musí vymyslet, kam umístí dětský pokojíček.
Martin Kraus musí vymyslet, kam umístí dětský pokojíček. (Foto: Aha! - Petr Novotný)

»Český Belmondo« Martin Kraus (31) čeká na konci září přírůstek do rodiny. Jeho půvabná přítelkyně Klára čeká potomka, což ale záležitost, kterou herec při rekonstrukci domu neřešil. Teď bude muset pořádně improvizovat.

Sympatický herec se už před lety rozhodl, že namísto pohodlného bydlení ve městě dá přednost statku za Prahou a za cenu dojíždění se usadil v Milešově u Příbrami. Tam žije ve společnosti rodiny, psů, koní a dalších zvířat. „Když potřebuju přespat v Praze, mám tam babičku, dědu, tetu a kamarády. Ale to, že bych se tam natrvalo přestěhoval, to si neumím představit,“ řekl magazínu Sedmička.

S rekonstrukcí statku mu pomáhá tatínek a obytnou část má už vybavenou… Jenže! Na konci měsíce očekává potomka a ten prozatím nemá žádné prostory na vlastní pokojíček. Naštěstí ještě nějaký ten pátek bude moci být s rodiči ve stejném pokoji. V moderním bytě ale zatím vlastní prostor nemá. „Dělali jsme ho před čtyřmi lety a je to bohužel postavené tak, že se tenkrát s dítětem moc nepočítalo. Budeme to muset ještě nějak vymyslet,“ vysvětluje s Kraus s tím, že postýlka s miminkem bude dočasně umístěna v jejich ložnici.  



Autor:  mpa

Přečtěte si
gabcakovamatinka
30. 8. 2014 • 20:28

Šoustají, ale s dítětem jaksi ,,nepočítají,, - typické! Ale ať je mimčo zdravé

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.