Vězeň Bartošová a dozorce Rychtář: Proč nahrával její hovory? Podle odborníka něco chystal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vězeň Bartošová a dozorce Rychtář: Proč nahrával její hovory? Podle odborníka něco chystal!

Proč Rychtář nahrával Ivetiny telefonáty a pak je zveřejňoval? Tušil sebevraždu?
Proč Rychtář nahrával Ivetiny telefonáty a pak je zveřejňoval? Tušil sebevraždu? (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, reprofoto TV Pětka, ara)

Chování Josefa Rychtáře (56) naprosto šokuje předního českého psychiatra Jana Cimického (66)! Proč si Rychtář nahrával manželčiny hovory a proč její poslední rozhovor s matkou Svatavou nakonec poskytl médiím?

Proč Iveta Bartošová nevedla telefonát s matkou ze svého mobilu, ale z Rychtářova, který má zabudované nahrávací zařízení? Cimický má jasno. „Jsem přesvědčen, že na ni něco chystal,“ řekl Aha! rozhodně renomovaný psycholog a psychiatr.

A servítky si nebral dál. „Hovor, který je nahrávaný, a navíc ještě stojí partner za zády partnerky, tak to dělají lidé, kteří si něco připravují nebo partnerce nevěří,“ míní Cimický.
A ještě víc zarážející pro psychiatra je, že Ivetin hovor s matkou po zpěvaččině smrti zveřejnil. Jako kdyby hovor nahrával s tušením, že si Iveta může vzít život a on bude potřebovat alibi, že o něm špatně nemluvila a že on Rychtář byl pro ni jedinou oporou. A jak by ho také mohla pomlouvat, když jí stál za zády?

Zákon je jednoznačný

A když počítal s tím, že by si něco mohla udělat, měl jí v tom zabránit, a ne jenom monitorovat její rozhovory. „Pokud je to opravdu takto, tak to mění celou situaci. Člověk, který ví, že se chce někdo pokusit o sebevraždu, tak je povinen mu v tom zabránit, v tom je zákon jednoznačný,“ říká rezolutně Cimický.

Rychtářova nadvláda

Rychtář chtěl mít Ivetu stůj co stůj pod kontrolou, pod svojí nadvládou. Proto byly také nejen před domem, ale i v domě nainstalované kamery, o kterých Iveta věděla. A to je právě s podivem. Ona proti nim neprotestovala.

Posledních pár let trpěla sociální fobií, paranoiou. Bála se, že ji lidé na každém kroku pronásledují. Proto raději nevycházela ven a stahovala doma i všechny rolety. Domácí kontrola »Velkého bratra« Rychtáře jí ale nevadila. A když se konečně odvážila vyjít ven, tak „jen s Pepou“, jak řekla při svém posledním TV rozhovoru. Něco nebylo na vztahu Ivety s Pepou v pořádku. A Rychtář tušil, kam až to může dojít. A ono došlo… Cimický má dobré tušení, pravdy se už ale dneska zřejmě nikdo nedopátrá….



Přečtěte si
Ferenze113
23. 9. 2018 • 13:07

Tak pokud trpěla agorafobií, kterou jsem sama také trpěla a není to rozhodně žádná sranda zbavit se tohoto problému ;-), pomohlo mi až přečtení tohoto článku https://psycholog-holcner.cz/agorafobie-a-jeji-lecba/ , kde jsem se dozvěděla spoustu zajímavých informací, tak se vůbec nedivím, jak to dopadlo...

zzapp
4. 6. 2014 • 04:06

ale bez závěti k cimickému nechoď.

zzapp
4. 6. 2014 • 04:05

ivuska1... přesně. ať ten renomovanec rezolutně žvaní jinam, nejlépe za zavřenými dveřmi... své ordinace.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.