VIDEO: Farmář to zpackal: Jiří předá slunečnici, ale odjedou mu dvě ženy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

VIDEO: Farmář to zpackal: Jiří předá slunečnici, ale odjedou mu dvě ženy!

Jiřímu se jeho harém nečekaně rozpadl.
Jiřímu se jeho harém nečekaně rozpadl. (Reprofoto: reprofoto FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Na Jiřího statku se dosud nic zásadního nedělo. Až na poněkud neohrabané chování pana domácího, nebylo zatím nic, čím by průběh událostí výrazněji překvapil. To se ovšem v zatím posledním pokračování reality Farmář hledá ženu, změní. A to dost zásadně!

V ženách se nevyzná ani Jiří

Až by se chtělo říct, že to Jirka pohnojil. Lze to však přičíst na vrub faktu, že se příliš nevyzná v ženském uvažování. Nebude asi žádným překvapením, když prozradíme, že slunečnici vyfasovala pracovnice Červeného kříže, esotericky zaměřená Eva. Jiří odůvodnil volbu tím, že mu řekla, že by se k němu na statek nastěhovala až v důchodu.


Obrovské zklamání

To ovšem nepočítal s reakcí, jakou jeho volba vyvolá. Po odjezdu Evy šlo všechno ráz na ráz. Jiří se dvěma zbylými dámami plánoval jít hrabat seno, ale věci nabrali jiný spád. "Já teda, Jirko, nebudu hrabat seno, já jedu dom, protože jsi mě strašně zklamal," vypadlo překvapivě z Alenky, která od počátku byla pro zemědělce favoritkou.
Píchl do vosího hnízda, o kterém diváci netušili

Farmář byl vzniklou situací překvapený, ale bránit Aleně nechtěl. "Zaskočilo mě to, i když jsem zjistil, že tvořily dva tábory. Jeden byla Miluška a druhý Eva s Alenkou. Já si myslím, že asi s Miluškou tady žádná z nich nezůstane. Kdybych vyřadil Alenku, Eva by odjela taky," myslí si Jiří.
Co bude dál?

Alena v tom má jasno: "Prostě, u mě Jirka klesl, strašně jsem nad tím přemýšlela. Tady už nemám proč být, když se takhle rozhodl. Pokud jeho zajímá žena jako Miluška, tak já vůbec nemám sílu nebo chuť soupeřit." Z předchozích dílů nebyla žádná řevnivost nijak zřejmá a nastalá situace dostala i Milušku: "Já vůbec nemám představu, co se teď bude dít, protože jsem myslela, že se bude rozhodovat dál, a že i já mám ještě možnost se rozhodovat."
Video se připravuje ...

Přečtěte si
qwertina
14. 3. 2014 • 17:10

dandova
13. 3. 2014 • 08:28

Proboha, na tohle někdo kouká, hm.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.