Chorobný útok na Darinu Rolincovou: Úchylné dopisy od milence z věznice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Chorobný útok na Darinu Rolincovou: Úchylné dopisy od milence z věznice!

Fotografie
Fotografie (internal)

Silikonová nádhera, která k nám navždy přistála ze vzdáleného Slovenska, aby zde vydělala vysněné milióny, musí čas od času čelit úchylným útokům. Porotkyně soutěže Hlas ČeskoSlovenska Darina Rolincová (41) to nemá lehké. Jednou jí vletí pod kola automobilu chlap na motorce, podruhé chce zase pro změnu zabít někdo ji. A dokonce i se slavným Rytmusem!

Miláček z kriminálu

Slavná zpěvačka, od níž nikdo nezná ani písničku (pardon, tu s Mistrem znají všichni), se svěřila s příšerným zážitkem. "Psal mi jeden pán z vězení. A psal mi opravdu vytrvale! Ten to měl tak, že si myslel, že jsem jeho žena. Bylo to asi takhle: takže, miláčku, dnes jsme dělali to a to. Co děláš beze mě. Je ti asi smutno. Myslím na tebe...Bylo tam i hodně nechuťáren," prozradila Blesk Magazínu, bez bližších podrobností.


Rytmus z vězně také dostal strach

Darina si dopisy od svého obdivovatele četla ráda, až do chvíle, kdy zjistila, že jí jde o život a jejímu skutečnému milenci Vrbovskému také. "Nakonec to došlo tak daleko, že psal, že zabije mě i Patrika, se kterým ho, zatím co on sedí, podvádím. Když přišel dopis, že ho za měsíc pustí, přestali jsme se tomu smát a oslovil ho můj právník. Psát přestal," ukončila smutný vztah Dara Rolins. No věřili byste tomu?

Přečtěte si
tomirocker
17. 3. 2014 • 09:17

Slavný Riťmus,poserme sa z neho!!!!škoda že sa im ten dotyčný iba vyhražal a že to neurobil

sonyka
10. 3. 2014 • 11:10

no,český člověk fakt nezklame-k žlučovitému článku,od dost frustrovaného autora,se přidá pár podobných individuí,aby sem hodili několik duševních průjmů-je mi vás líto a zároveň na zvracení!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.