Dívejte se a srovnávejte aneb Galerie orgasmů slavných! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dívejte se a srovnávejte aneb Galerie orgasmů slavných!

Fotografie
Fotografie (internal)

Herci musí ve filmech předstírat ledacos. V tom posledním od dánského kultovní režiséra Larse von Triera (57) s názvem Nymfomanka je to dokonce orgasmus! A jak už název napovídá, není v něm nouze o žhavé scény nabité sexuálním vzrušením a erotikou.

Velké pozdvižení už vyvolaly i samotné plakáty k erotickému dramatu, které se objevily na internetu. Zachycují hlavní protagonisty, kteří se ve dvoudílném filmu objeví – všichni jsou polonazí a předstírají extázi.
Francouzský web CinéObs už plakáty okomentoval slovy, že zatímco někteří se snaží o erotický nádech, jiní vypadají spíš směšně. Posuďte sami, s jakým úspěchem celebrity orgasmus předstírají.

O čem Nymfomanka je?
Příběh se podle distributora filmu točí kolem hlavní hrdinky Joe (Charlotte Gainsbourg), která sama sebe považuje za nymfomanku. Při procházce v aleji ji zbitou objeví okouzlující starý mládenec Seligman (Stellan Skarsgård) a zbědovanou ženu pozve k sobě domů, kde jí čistí a ovazuje rány. Ona mu pak jeho starostlivost oplatí vyprávěním o svém osudu.

Autor:  vk

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.