Trápení Filipa Blažka: Syn si k němu chodí jenom pro peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Trápení Filipa Blažka: Syn si k němu chodí jenom pro peníze!

Filip Blažek to nemá se synem jednoduché.
Filip Blažek to nemá se synem jednoduché.

Herec a dvojnásobný otec Filip Blažek (39) to má se svým synem Luciánem (15) těžké. S otcem se příliš nestýká, a pokud ho kontaktuje, tak pouze kvůli finanční injekci nebo odvozu.

„Je v těžké pubertě, má plnou hlavu holek a kamarádů a tátovi zavolá zpravidla jen tehdy, když potřebuje peníze nebo někam odvézt,“ svěřil se herec pro Blesk TV Magazín.

Filipa Blažka jsme často vídali jako pohádkového prince, avšak před pár lety dal přednost seriálům. Syna Luciána má s hereckou kolegyní Lucií Benešovou a dceru Johanku (8) s manželkou Jolanou (33). S tou se oženil před dvěma roky a její temperamentní povahu podpořenou kořeny v Makedonii si nemůže vynachválit. „Je sice daleko výbušnější než Češky, ale jsem za to rád,“ říká herec.

Vzhledem k věku obou dětí je samozřejmě těžko soudit, čemu se budou v budoucnu věnovat, ale Blažek si myslí, že v jeho šlépějích nepůjdou. „Lucián je šikovný na počítače, Johanka se sice ráda předvádí, ale asi tak jako každá ženská,“ uzavírá Blažek.



Přečtěte si
loominator199
16. 9. 2014 • 16:23

Je mi z vás špatně... Já jsem Lucián Blažek (syn) a tohle, co tady píšou jsou naprostý lži ... S otcem mám dobrý vztah a rozhodně sem mu nikdy nevolal kvůli penězům nebo odvozu! Možná si nečtěte tyhle pičoviny...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.