Penélope Cruz: V uchu nosí dobrovolně jehly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Penélope Cruz: V uchu nosí dobrovolně jehly!

Penélope Cruz má důvod k úsměvu.
Penélope Cruz má důvod k úsměvu. (: Profimedia)

Španělská herečka Penélope Cruz (38) na premiéře svého nového filmu Twice Born v Madridu nepřekvapila jako vždy krásnou róbou, ale čtyřmi jehlami, které měla zapíchnuté v uchu. Nejedná se o módní doplněk, herečka totiž podstupuje terapii tzv. ušní akupunkturou. Čeho konkrétně jí ty čtyři nenápadné jehličky mohou zbavit?

Na ušním boltci je celkem 692 uznávaných akupunkturních bodů, z nichž zhruba 360 má větší význam a je odborníky používáno. Jejich stimulací lze pacientům ulevit od celé škály klinických problémů od bolestí hlavy a zubů, vysokého krevního tlaku po zbavení návyku na tabák, alkohol i drogy.


A odborníci odhadují, že právě nějaké závisloti se může zbavovat i Penélope. Je známo, že celé léta náruživě kouří a dost možná se takto snaží s tímto zlozvykem přestat.


Další umístění jehliček v jejím uchu naznačuje, že by se mohla léčit s bolestí zad (ischias) a dost možná i stimulovat bod, který jí usnadní další početí. S manželem Javierem Bardemem (43, Skyfall) mají zatím jen synka Lea (2).




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.