V USA se rozdávaly Zlaté Glóby: Která je má NEJ? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

V USA se rozdávaly Zlaté Glóby: Která je má NEJ?

Fotografie
Fotografie (internal)

V noci na včerejšek se v USA udílely jubilejní 70. Zlaté Glóby za nejlepší herecké a režisérské počiny. Filmový výkon ale není všechno – zejména pro ženy je tu ještě druhé, často prestižnější kolo soutěže... Každá chce být na červeném koberci co nejhezčí! Pěkně upravená tvář a profesionální účes jsou samozřejmostí, nejčastější zbraní je proto sexy výstřih! Které dámy v tomto klání uspěly nejlépe, a které kolegyním jen tiše záviděly?

Nejlepší výstřihy večera

Salma Hayek (46)

To jsou ale glóby! Snad každému muži se chtělo na pódium ve chvíli, kdy mexická kráska předávala ceny. Obdivovat její bujný dekolt zblízka nakonec směl jen herec Daniel Day-Lewis, oceněný za svou roli v dramatu Lincoln.

Jennifer Lopez (43)

Zadeček této americké zpěvačky už svět dobyl, teď jsou na řadě prsa. Ta dostala šanci vyniknout v krajkových šatech libanonského návrháře Zuhaira Murada.


Sophia Vergara (38)

Málokdo si pamatuje její role. Tato kolumbijská herečka se zkrátka proslavila výstřihem, který tak ráda vystavuje na odiv.

Jennifer Garner (38)

Nejspíš tušila, že její manžel Ben Affleck uspěje. Ve světlech reflektorů tedy musela být jeho ozdobou. V rudých šatech se jí to podařilo.

A vy jste nechaly prsa kde?

Megan Fox (26)

Je krásná, smyslná... A plochá! Americká herečka jen v září porodila synka Noaha, na jejím těle to ale vůbec není vidět. Je štíhlá jako proutek, ale její ňadra bohužel nevypadají, jako by patřila kojící matce...


Anne Hathaway (30)

Kvůli roli v muzikálu Bídníci musela drasticky zhubnout. Snaha se vyplatila a za film získala Zlatý Glóbus, její ženské křivky se ovšem poněkud vytratily...

Nicole Kidman (45)

Štíhlou postavu jí možná některé dívky závidí... Není už to ale trochu moc?! Černou barvou a svislými pruhy australská herečka svou hubenost podtrhla natolik, že se pomalu začínáme obávat o její zdraví...

Hvězda večera

Taylor Swift

Je mladá, krásná, bohatá... A co víc – je k mání! Nedávno se rozešla s přítelem a na galavečer přišla očividně lovit. Jak jinak si vysvětlit její rafinované šaty tmavě fialové barvy, v nichž skvěle vynikla jak ňadra, tak zadeček? Nutno dodat, že i tak její róba působila velmi decentně.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.