Miliardářka Trumpová: Mini už ne, Ivanko... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Miliardářka Trumpová: Mini už ne, Ivanko...

Šok v Saint Tropez! Ivana Trumpová a její minišaty.
Šok v Saint Tropez! Ivana Trumpová a její minišaty. (Profimedia.cz)

Na 62 let vypadá pořád dobře a je vidět, že o svůj vzhled usilovně pečuje. Jenže přibývající roky nelze zastavit – a to by měla uznat i Ivana Trumpová. Velmi krátké bledě modré šaty, které si oblékla během dovolené ve Francii, se totiž k dámě jejího věku a společenského postavení vůbec nehodily.

Bledě modrou barvu má Ivana zřejmě v oblibě. Už o několik dní dříve se procházela ulicemi Saint Tropez v teplákové soupravě téže barvy. A bez podprsenky.

Za skly černých brýlí by ji poznal jen málokdo. Kratičké šaty pak bohužel jen umocnily špatný dojem. Je to škoda. Rodačka ze Zlína, jejíž majetek je odhadován na dvě miliardy korun, se v módě většinou orientuje velmi dobře.

Snad jen snaha zastavit čas dokáže vysvětlit, proč se stále drží modelů, které neodpovídají jejímu věku. Je už dvojnásobnou babičkou a její dcera Ivanka (29) jí každým dnem dá třetí vnouče. Trocha smyslu pro realitu by proto neškodila.



Přečtěte si
gambusino
11. 7. 2011 • 08:43

Koukám,že to byly vyhozené prachy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.