Finále Miss kočka 2006 se blíží | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Finále Miss kočka 2006 se blíží

Jurášek, 2 roky
Jurášek, 2 roky

Dnes vám ukážeme další z řady soutěžících kočičích slečen a krasavců, kteří budou už za tři týdny soupeřit v Praze o titul Miss kočka/kocour 2006. Je to soutěž krásy kočiček bez ohledu na jejich původ, takže se mohly přihlásit i bezpapírové kočandy.

O vítězce nebo vítězi rozhodnou přímo návštěvníci akce pomocí hlasovacích lístků. Svého favorita však vybere i VIP porota složená ze známých osobností. Předsedkyní i letos bude zpěvačka Eva Pilarová, známá milovnice koček, která je majitelkou nádherného kocourka Lorda. Znovu proto připomínáme, že soutěž Miss kočka 2006 proběhne v sobotu 14. října v Kulturním centru Zahrada u stanice metra Chodov v Praze 4.

Bohužel, zájem o soutěž byl tak veliký, že už nelze do soutěže zařadit další kočinky, neboť kapacita byla doslova přeplněna. A kdože tuto soutěž vlastně pořádá? Je to Kočičí azyl v Praze ve spolupráci s Aha! Fotografie soutěžících kočiček jsou zveřejňovány na webových stránkách www.ahaonline.cz, některé vybrané kočky vám již po několik týdnů představujeme i na stránkách nedělního Aha! A pokud žádného kočičáka doma nemáte, nebo jste ho letos nestihli přihlásit, nevadí. Můžete pouze hlasovat a vybrat tu nejkrásnější kočinu pro tento rok. Ale rozhodně si nenechejte ujít báječnou akci v sobotu 14. října, kdy se to bude kočičími kráskami a krasavečky doslova hemžit. A jestli chcete už příští rok soutěžit a nemáte zatím doma žádného čtyřnohého miláčka, bude přímo na akci probíhat i umísťovací výstava kočiček z útulků, kde si můžete vybrat mňoukajícího kamaráda a nového člena rodiny, který vás v budoucnu může v této soutěži reprezentovat.

Jurášek, 2 roky
Tohoto kocourka si pořádně prohlédněte. Jurášek z Loun je totiž prý nejkrásnější minipanter na světě. Je to rozvážný pohodář a mazlík, který rád spí v roztodivných až nepřirozených polohách. S oblibou rozhazuje kočkolit po celé místnosti a s páníčky si »povídá« po jejich návratu z práce.

Mafinka, 3 roky
Mourovatá kočka Mafinka je strašně hravá a mazlivá. Nejraději spinká v postýlce, také ráda aportuje myšičku z králičí srsti a dokonce si umí otevřít dveře skokem na kliku. Je to miláček a kámoška, kterou by její panička nevyměnila za nic na světě.

Angela, 4 měsíce
Překrásná kočičí slečna Angela pochází z Malého Března. Prý to snad ani není kočka, protože se výtečně snáší s pejsky. S paničkou chodí každý den na procházky, a to dokonce bez vodítka. Je to dračice, které nejvíce »chutná« ruka paničky. S velkou oblibou přehrabává truhlíky na balkoně, je údajně magická, velmi hravá a zábavná jako opička.

Matýsek, 2 roky
Krásný kočičák Matýsek získal v loňském roce cenu Pohodář roku 2005, a jak je vidět na snímku, svůj titul nezapře ani letos. Je to velmi přítulný a dobrácký kocour, který při svém lenošení nejraději leží na zádech. Má hodně mlsný jazýček a hrozně rád chodí sám na návštěvu k sousedům.

Micina, 8 let
Vznešeně vypadající perská stříbrná krasavice je ve skutečnosti nalezenec, kterou její původní majitel vyhodil z auta! Podle své paničky je milující, hodná, nevtíravá a přijde na zavolání. Umí se ale také dokonale schovávat, takže hledáním zaměstná celou rodinu. Miluje granule a zmrzlinu a pohrdá masovými »kapsičkami«.

Cipísek, 4 roky
Jako šestitýdenní koťátko byl nalezen na ulici, kde ležel na kanále a zřejmě čekal na svůj konec. Trvalo několik týdnů, než se dal u nové rodiny do pořádku. Nyní je velmi hravý, miluje děti a je až zázračně poslušný. Stal se právoplatným členem rodiny.

Cácorka, 3 roky
Pestrobarevná kočinka Cácorka je pořádně akční ďáblík. V noci se ze svých špacírků vrací zásadně oknem a pak nejraději celá mokrá skočí do postele svým páníčkům. S oblibou shazuje věci z poliček, vodu pije ze záchodu a při ranním vstávání pořádá dostihy přes celý byt. Je náladová a mazlí se, jen když sama chce.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.