Paris Hilton: Nesmí na svatbu! Chtěla sbalit prince! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Paris Hilton: Nesmí na svatbu! Chtěla sbalit prince!

Pariska se zlobí...
Pariska se zlobí...

Královská svatba si nemůže dovolit žádný skandál. Proto na ní pochopitelně není zvaná ani milionářská holčička a párty girl Paris Hilton (30). A ta zuří!

Vaše konto může přetékat miliony, ale jak vás někam opravdu nechtějí, nepomůže vám to. Své o tom ví Paris Hilton, která nedostala pozvánku na královskou svatbu prince Williama (28) a Kate Middleton (29). A to i přesto, že se dědička hotelového impéria chce na letošní událost č. 1 dostat stůj co stůj.  „Snažila se využít všechny své kontakty, ale zatím bez úspěchu,“ komentovala situaci její kamarádka v britských a francouzským médiích.

Pořadatelé ví však, proč je nezvou. Před dvěma roky se totiž Paris podařilo  dostat do blízkosti prince a údajně si spolu vyměnili i telefonní čísla. Nic z toho však nebylo. Možná právě proto mladá Hilton loni utrousila nelichotivou poznámku na adresu Kate. „Byla bych víc než šťastná, kdybych s ním měla rande, a kdyby tu šedou myš poslal někam,“ rýpla si zhýčkaná Paris.



Přečtěte si
spulinka
22. 3. 2011 • 17:50

chudák. Špatná pověst se těžko napravuje. A dobrá ani za prachy nekoupí. A že by jí chtěla nějaká matka za snachu ?!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.