Skandalista Charlie Sheen: Chci odškodné 5,6 miliardy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Skandalista Charlie Sheen: Chci odškodné 5,6 miliardy!

Charlie Sheen se královsky placené práce nehodlá jen tak vzdát...
Charlie Sheen se královsky placené práce nehodlá jen tak vzdát... (Profimedia.cz)

Americký herec Charlie Sheen (45) kráčí od skandálu ke skandálu – alkohol, drogy, orgie s prostitutkami, sprosté nadávky...

Není tedy skoro divu, že mu televizní stanice CBS a natáčecí společnost Warner Bros zakázaly pokračovat v natáčení seriálu Dva a půl chlapa! To si ovšem Sheen nechce nechat líbit a žaluje obě firmy kvůli porušení smlouvy o 5,6 miliardy Kč!

Televize CBS vyhlásila absolutní bojkot Charlieho Sheena a odmítá vysílat jakýkoli pořad, v němž vystupuje. I tak chce herec natočit minimálně dvě další série populárního sitkomu Dva a půl chlapa! A ještě má tu drzost volat po zvýšení honoráře o polovinu, tedy na 53 milionů Kč za každou epizodu! Kdo mu ale zaplatí, zůstává ve hvězdách...

Než se spor vyřeší, Charlie neztrácí čas a s konkurenční televizí ABC si začal dohadovat reality show, v níž nechá  diváky nechat nahlédnout do svého soukromí. A že bude jistě na co koukat – ve vile totiž žije se všemi třemi ženami – exmanželkou Brooke (33), přítelkyní Natalií (24) a milenkou Bree (24)!



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.