AUDIO Pomeje měl první šichtu v rádiu: Rozmluvil chlapovi sebevraždu! A sám se rozbrečel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

AUDIO Pomeje měl první šichtu v rádiu: Rozmluvil chlapovi sebevraždu! A sám se rozbrečel!

Jirka bude opět vysílat v noci ze čtvrtka na pátek.
Jirka bude opět vysílat v noci ze čtvrtka na pátek. (Frekvence 1)

Bylo to drama v přímém přenosu. Herec a exmanžel Ivety Bartošové (44) Jiří Pomeje (46) v noci na úterý poprvé vysílal na rádiu Frekvence 1.Do jeho show Česká noc se mu mimo jiné dovolal posluchač, který chtěl spáchat sebevraždu. A Pomeje ho přesvědčil, aby to neudělal. „Kdyby se mi to nepovedlo, už bych do toho rádia nikdy nepřišel,“ svěřil se pak Pomeje. Poslechněte si v záznamu, jak záchrana probíhala.

Bylo před třetí hodinou ranní. Po třech hodinách telefonátů s lidmi, kteří chtěli Pomejeho pozdravit nebo se mu svěřit se starostmi, zavolal do studia nešťastný posluchač Pavel. Rozhodl se ukončit svůj život. „Jsem v autě a chci to napálit do stromu. Přišel jsem o všechno,“ řekl rozklepaným hlasem.

Pomeje se na něj rozčílil a převyprávěl mu vlastní pokus o sebevraždu. „Vy*er se na to a začni být chlap, ku*va! Žádná baba, děti, že si všechno ztratil... Ty budeš žít, vole, protože ty jsi první člověk, kterého můžu zachránit,“ křičel do vysílání Pomeje a pak se rozbrečel.

Posluchač Pavel byl v šoku a přestal mluvit. Exmanžel Bartošové mu pak zahrál píseň na přání od Věry Špinarové (59) »Jednoho dne se vrátíš« a zavolal mu mimo vysílání, aby si s ním promluvil.

„Je to obrovský adrenalin, ale proto chci ten pořad dělat. Chci, aby mi lidé volali s jakýmkoliv problémem,“ řekl deníku Aha! Pomeje, který po náročné pracovní noci zašel na skleničku a pak prospal celý den.

Kliknutím zvětšete

Poslechněte si ZDE, jak záchrana probíhala...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.