Richard Müller v Praze - Elektrošoky a obří dávka léků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Richard Müller v Praze - Elektrošoky a obří dávka léků!

I o dvě hlavy menší a o čtvrt století starší Jan Saudek měl mnohem víc síly než roztřesený Richard Müller.
I o dvě hlavy menší a o čtvrt století starší Jan Saudek měl mnohem víc síly než roztřesený Richard Müller. (Aha! – Marek Pátek)

Roztřesený obr Richard Müller (49) dorazil do Prahy v nezáviděníhodném stavu. Jeho tělo se pohybuje jen za pomoci druhých, milimetrové krůčky, kterými se šoupal po baru, kde křtil svoji knihu fotografií, a neustávající třes v rukou byly jen dalšími signály, že zdravotní stav slovenského zpěváka není dobrý.

„Musí brát utišující léky, jinak by ho ten ďábel v jeho těle zabil,“ řekl deníku Aha! jeho velmi dobrý kamarád, který pro Richarda chystá i meditační koncert v Praze.

„Prodělal zase elektrošoky, kterými se mu snaží zmírnit maniodepresi,“ dodal jeho přítel. Richarda v Praze doprovázela přítelkyně Vanda Wolfová (39), která je jeho andělem. Jen díky ní se zase odrazil ode dna a začal znovu zpívat. Na křtu knihy fotografií v pražském Budha baru ale ze sebe nevydal ani hlásku. Kmotrem se stal uznávaný fotograf Jan Saudek, který si také velmi považoval, že stanul vedle takového génia. „Chci, abys byl můj syn. Ne, chci se s tebou registrovat, budeš můj partner,“ vtipkoval Saudek a u toho začal Müllera líbat na rty. Slavnostního křtu se zúčastnil i Václav Havel s chotí Dagmar.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.