Prima - Už žádný sport! Všichni sporťáci dostali padáka... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Prima - Už žádný sport! Všichni sporťáci dostali padáka...

Jiří Nikodým
Jiří Nikodým (TV Prima)

TV Prima možná podniká frontální útok na Novu a usiluje o primát nejsledovanější komerční televize v Česku, na fanoušky sportu ale zvysoka kašle.

Nejenže už nevysílá žádné sportovní přenosy (dřív dávala F1, MS silničních motocyklů, hokejové MS, fotbalový nároďák, ligu i Premier League – pozn. red.), od ledna nebude vysílat už ani sportovní zprávy! Celá redakce sportu včetně známých moderátorů Nikodýma (36), Macháčka (37) a Niničové (30) letí na dlažbu!

„Nezlobte se, právo vyjadřovat se k dění v TV Prima má pouze mluvčí paní Kocová,“ odmítl nenadálé »padáky« jakkoli komentovat vedoucí redakce Jiří Nikodým.

„Ty nejdůležitější sportovní zprávy budeme začleňovat do hlavní zpravodajské relace, samostatná redakce sportu končí. Jejím redaktorům děkujeme za spolupráci, jsou nade vší pochybnost špičkovými profesionály,“ sdělila mluvčí Jana Kocová. Prima sportovní zprávy ruší zřejmě kvůli nízké sledovanosti, podobně už před časem vyškrtla tým »rosniček«...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.