Boušková má zlomené prsty! Porvala se s Medveckou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Boušková má zlomené prsty! Porvala se s Medveckou!

Jana Boušková
Jana Boušková (Aha! – Dan Černovský, Dalibor Puchta)

Herečka Jana Boušková (56), manželka herce Václava Vydry (54), má zlomené prsty na ruce a musí nosit sádru! Šokující na tom je, že prsty jí zlomila její herecká kolegyně Taťjana Medvecká (56) při rvačce!

Dámám rvačku předepisovalo představení Pláč, v němž byly obě v takovém zápalu, že Medvecká Bouškové ublížila víc, než bylo ve scénáři. „Došlo k tomu při nějakém přetahování,“ potvrdil Vydra.

„Došlo k tomu na konci září při představení Pláč v divadle Kolowrat. Jana Boušková tam má jednu z hlavních rolí. V rámci hry se přetahovaly s Taťjanou Medveckou, která jí zlomeninu nechtěně způsobila,“ říká k tomu mluvčí divadla Tomáš Staněk. „Není to ale tak hrozné, jde jen o nalomené prsty,“ dodává starostlivý manžel Vydra.

Samotná herečka byla kolegiální a na svou »protivnici« Medveckou nevyřkla křivého slova. „Nezlobte se, ale o tomhle nechci vůbec mluvit,“ odmítla se k incidentu vyjádřit Boušková. Musí nosit sádru, ta ji ale prý nijak neomezuje. Hraje s ní, bez problémů řídí i auto. „Představení Pláč jsme nezrušili, zítřejší představení paní Boušková odehraje se sádrou,“ ubezpečil majitele vstupenek Tomáš Staněk.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.