Mareše vozil medvěd... a účinkující křísil lékař! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mareše vozil medvěd... a účinkující křísil lékař!

Leoš Mareš se svezl na motorce řízené medvědem, kterého vedl bývalý partner herečky Antalové Jiří Berousek.
Leoš Mareš se svezl na motorce řízené medvědem, kterého vedl bývalý partner herečky Antalové Jiří Berousek.  (Aha! – David Kundrát)

Zatímco Prima vsadila na světově prověřený formát s názvem Česko Slovensko má talent, Nova přispěchala s obdobným formátem vlastní výroby nazvaným Talentmania. Ačkoliv se Talentmania chlubila přímým přenosem ze zámku Milotice, Prima ji strčila do kapsy, byť úvodní díl vysílala ze záznamu.

Nova se více než na samotné představení nejlepších talentů soustředila včera na pompéznost, s níž uspořádala show na nádvoří zámku Milotice. Jenže více než dvouhodinový program připomínal spíše pouťovou one man show Leoše Mareše (34), ke kterému televize hledá vhodnou partnerku a on nakonec vybírá mezi celkem osmi uchazečkami.

A jestliže diváci Novy mohli žasnout nad obdivuhodnou pamětí malého chlapce v železničářské čepici a dojímal je příběh postiženého hocha, který se dokázal postavit na nohy, pak vystoupení domnělého dvojníka Tomáše Matonohy (39) alias Ivana Poláčka vyznělo přinejmenším dost trapně.

Vrcholem všeho pak byly pyrotechnické efekty, které u většiny lidí na nádvoří vyvolaly dusivý kašel a pro jednu dívku museli pořadatelé dokonce volat doktora, neboť v kouři omdlela. V nastalém zmatku došlo k bitce mezi slovenskými novináři a hasiči.

Talentmania

  • Zbytečně dlouhá show
  • Pompézní, ale málo zábavné
  • Ke konci ztrácel dech i Mareš



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.