VIDEO Hvězda internetu Natalia Sadness vydala pokračování zvědavého dotazníku: Ubížili jste mi… A nejsem kráva! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

VIDEO Hvězda internetu Natalia Sadness vydala pokračování zvědavého dotazníku: Ubížili jste mi… A nejsem kráva!

Natalia Sadness je novou hvězdou internetu.
Natalia Sadness je novou hvězdou internetu.

Teprve patnáctiletá dívka z malého městečka u Ostravy se během měsíce stala hvězdou internetu, když pověsila na YouTube video, kde odpovídá na otázky kladené čtenáři svého blogu. Naivně infantilní tón, jímž peroxidová blond Natalia Sadness odpovídala, ovšem vyprovokoval spoustu recestistů k vytvoření nejrůznějších parodií zesměšňujících celé video i Natalii. Ačkoliv by si ale člověk myslel, že víc už video ani sama protagonistka směšní být nemohou, novopečená hvězda internetu se cítí ublížená..

..

První díl Zvědavého dotazníku už vidělo více než půl milionu lidí. A tak blonďatá slečna říkající si Natalia Sadness neváhala a natočila pokračování. Oproti minulému dílu, který se odehrával v jejím pokoji, se v pokračování patnáctiletá rodačka z malého městečka poblíž Ostravy hlásí od moře z prázdninového pobytu v Chorvatsku. Ten avizovala již v prvním díle svého dotazníku.

Čtenáře jejího blogu tentokrát zajímalo, jestli je kráva. „Nejsem kráva, ale Milce fandím,“ šveholí svým naivním tónem v nejnovějším videu a hned poté se dozvídáme, že nemá sourozence ani přítele, lakuje si nehty, ovšem nenosí ty gelové, dále že si žehlí vlasy, nejraději má parfém »doňa karen pjůr« a spoustu dalších informací.

Přišly však na přetřes i parodie na její klip, jichž se objevilo na internetu požehnané množství. „Nevadí ti, že si z tebe všichni na facebooku, streamu a youtubu dělají srandu?“ zněla otázka a odpověď byla překvapivě upřímná a podle očekávání trochu zmatená. „ Nebudu si hrát na robota. Ze začátku mě to ranilo a měla jsem pár smutnějších dnů. Copak vás by to nemrzelo? Píšete nadávky s úmyslem mi ublížit a zatím se vám to trošku povedlo. Blahopřeji vám!“ říká a vypadá to, že se každou chvíli rozbrečí.

Pak ale přichází zvrat. „Snažím se být silnější a díky vám se mi to daří, dík,“ odpovídá a najednou obrací úplně. „Myslíte si, že se mi parodie nelíbí? Líbí! Je to ohromná sranda,“ usmívá se o pár vteřin dál.

Pokud chcete stále vědět, jeslti už našla Natálka svoji paměťovou katu, nebo zda to myslí se svojí produkcí smrtelně vážně, podívejte se na video. Jak sama říká, je to mazec...

Zvědavý dotazník 2

Zvědavý dotazník 1

Parodie

ČTĚTE TAKÉ.

Dominika Stará veřejně přiznala: Jsem ještě panna!

Ben Cristovao: Čenský mi zakázal alkohol!

Bendig v Chorvatsku - Kdo je ta dívka?

Foto, video: Youtube

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.