ČT vyhrožuje Pawlowské: Vzchop se, jinak končíš! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

ČT vyhrožuje Pawlowské: Vzchop se, jinak končíš!

Halina Pawlowská má už jen pár týdnů, aby zvedla sledovanost svého pořadu.
Halina Pawlowská má už jen pár týdnů, aby zvedla sledovanost svého pořadu. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Sotva Česká televize nasadila nový pořad Haliny Pawlowské (55) Mamba show, už mu zvoní umíráček! Sázka na korpulentní moderátorku se stanici krutě vymstila. Její talk show prostě a jednoduše nebaví. A nový šéf prvního programu České televize Radan Dolejš moderátorce jasně naznačuje: „Halino, u mě ti pšenka nepokvete!“

Pokud se nestane zázrak a Pawlowská diváky k obrazovkám co nejdřív nepřitáhne, televize neúspěšný formát zruší a známá moderátorka skončí na dlažbě.

„Jeli po třech dílech špatný a po šesti se nevzchopí, je to poměrně jasné. Hodně se třeba teď řeší Mamba show Haliny Pawlowské...,“ dává najevo svou nechuť k současné podobě pořadu nový šéf veřejnoprávní ČT1 Radan Dolejš, mimo jiné bývalý dramaturg televizní zábavy na TV Nova. A na jeho vůli či nevůli bude od nynějška záviset jepičí život všech pořadů této stanice.

Pawlowská a její show ale přesto dostaly poslední šanci. „Dramaturgové teď hledají témata, která jsou pro Halinu a hlavně pro diváky, přesněji řečeno divačky, přijatelnější. Uvidíte, do konce prázdnin se to projeví,“ uvedl Dolejš pro server Mediar.cz.

„Po prvních třech dílech mi vedení skutečně naznačilo, že stav pořadu není ideální, ale snad už si to sedá, i sledovanost se zvyšuje. Budu si držet palce, aby pořad vydržel,“ řekla k tomu deníku Aha! sama Pawlowská. Je optimismus na místě? Kdo ví. „Pokud se změny neprojeví, budeme se muset s Mamba show s těžkým srdcem rozloučit,“ zdvihá totiž varovný prst nový kapitán »čété jedničky« Dolejš.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.