Milionářka Mariah Carey dluží za péči o svoje psíky. Jde k soudu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Milionářka Mariah Carey dluží za péči o svoje psíky. Jde k soudu!

Mariah Carey a její Dolomite.
Mariah Carey a její Dolomite.

Newyorská veterinářka se dlouho pečlivě starala o Cha-Cha, Dolomite a JJ, tedy psy popové hvězdičky Mariah Carey. Ta zapomínala zaplatit a dluh už narostl na 30 tisíc dolarů!

Veterinářka Cindy Bresslerová podala žalobu ve středu u manhattanského soudu. Tvrdí, že jí zpěvačka nezaplatila téměř 30 000 dolarů, teda asi 625 000 korun za mimořádně pečlivou péči o její tři milované psíky rasy Jack Russel teriér.

Držitelka cen Grammy jí oproti původní dohodě zaplatila jen zhruba 8200 dolarů.

Obhájce Bresslerové odmítl specifikovat, jakou veterinární péči za tuto sumu jeho klientka psíkům poskytla. Bresslerová na svých internetových stránkách uvádí, že poskytuje domácí návštěvy v New Yorku a okolí a »pečuje o prominentní Newyorčany i klienty z řad celebrit«.

Mariah Carey svoje psíky prostě miluje...

Carey svoje psíky začlenila do své úspěšné kariéry; pravidelně o nich píše fanouškům prostřednictvím internetové sítě Twitter, kde se netají třeba ani tím, že se jí Cha-Cha vyčůrala v šatníku. Natáčí s nimi i klipy, které mimo jiné vystavuje na serveru YouTube. V jednom z nich si před zrcadlem zkoušejí Mariah a JJ, jak jim padnou džíny. „Říkala jsem ti, že ty »odtučněné« psí sušenky nejsou bez tuku,“ žertuje zpěvačka, když psík od zrcadla nakvašeně odchází.

Autor (ex, ČTK)

Foto ara

25. 6. 2010, 2010

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.