Temperamentní Anife Vyskočilová: Vyhlásila Krampolovi válku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Temperamentní Anife Vyskočilová: Vyhlásila Krampolovi válku

Jiří Krampol a Anife Vyskočiová šli do laserového boje.
Jiří Krampol a Anife Vyskočiová šli do laserového boje. (Pressweb)

To, že je Anife Issmet Hassan Vyskočilová pořádně temperamentní žena se ví už dlouho. Její bojovnost okusil i herec a moderátor Jiří Krampol.

Do Prahy totiž zavítala hra Infragame, kde se nebojuje pěstmi, ale replikami zbraní s přesným infrapaprskem. Když se o ní dozvěděla Anife, hned Krampola vyzvala na souboj a bylo se na co dívat. „Není to žádná dětská hra, je to opravdový boj,“ nechala se slyšet Anife.

Prostořeká Turkyně se navlékla do speciálního mundůru a v zápalu boje si ani nestěžovala na to, že ten je minimálně o dvě čísla větší. „Bohužel na mě uniformu neměli, tak mám ten oblek hodně volný. K mým krásným lodičkám se to ale dobře hodí,“ vyřešila vše s úsměvem Anife.

Přestože Anife držela takovou zbraň v ruce poprvé, prozradila, že přece jen už nějaké ty zkušenosti má, neboť absolvovala vojenskou výuku. Nakonec se ale oba tak skvěle bavili, že než k velkému boji došlo spíš k velké legraci. „Je to taková obdoba paintballu, jen s tím rozdílem, že se neušpiníte,“ oceňovala Anife přednosti této hry mezi tím, než kolegovi Krampolovi uštědřila další laserovou dávku.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.