»Protekční fracek« Pavel Novotný o sexu: Můžu třikrát a to kdykoli! 400 holek mi to potvrdí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

»Protekční fracek« Pavel Novotný o sexu: Můžu třikrát a to kdykoli! 400 holek mi to potvrdí!

Fotografie
Fotografie (internal)

Už jste o něm dlouho neslyšeli? Zvykejte si. Protekční fracek Pavel Novotný (29) o sobě dal opět vědět. Tentokrát začal mluvit o svém sexuálním životě, respektive o počtu partnerek a své údajně mimořádné výkonnosti.

..

Zdá se, že se zbláznil! Odrazuje od účasti zájemce o soutěž jedné firmy, která hledá někoho, kdo by se stylizoval jako sexuální ďábel.

„Je to celé podvod. Každý u nás ví, že sexuálním ďáblem číslo jedna v Evropě jsem já! Nechápu, jak můžou hledat jiného. Fakt na sebe nechci upozorňovat, jen varuji soutěžící, že je jako případné vítěze stejně nebude nikdo brát vážně,“ prohlásil. Pustil se totiž do obvolávání novinářů, kterým nabízí čestná prohlášení čtyř stovek svých bývalých partnerek o tom, že „může třikrát a to kdykoli“.

Tvrdí také, že mu firma, která se zabývá distribucí přípravků podporujících erekci, znemožnila soutěže se zúčastnit, neboť účastníkům musí být více jak třicet let. A i to je podle Novotného nekalý záměr. „Udělali to dodatečně jen proto, abych se nemohl. Jsem favorit všech favoritů,“ zdůraznil.

Kliknutím zvětšete

Ženy mají rády mužské zadky. Jak si u nich asi stojí Pavel Novotný?

Dokonce ve svém profilu na Facebooku varoval soutěžící, že nemají soutěžit, protože hrají jen o stříbro a bronz. A reakce? „Nadávali mi tam do kreténů,“ prozradil.

„Opakovaně jsem kontaktoval firmu, co vyrábí ty pilulky a pořádá soutěž, že chci soutěžit, ale poslali mě někam a ještě mi hrozí trestním oznámením. Ale to možná podám já sám, jedná se totiž o jasný podvod. To je jako kdyby se hledal druhý Karel Gott,“ dodal excentrický moderátor a skandalista.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.