Manžel moderátorky Čejkové obrátil: Rozvod ruším! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Manžel moderátorky Čejkové obrátil: Rozvod ruším!

Čejková s Vítem se po pár hodinách války opět vrátili k sobě.
Čejková s Vítem se po pár hodinách války opět vrátili k sobě. (Aha! – Marek Pátek)

Nenávist na život a na smrt střídá nehynoucí láska! Ještě v úterý večer bylo manželství televizní moderátorky Mirky Čejkové (48) a Marka Víta (38) na pokraji krachu, dnes už jsou oba opět jako hrdličky. „S Mirkou končím. Nesnesu její hysterické scény,“ hlásil nejdříve, aby včera už hovořil jinak. „Omlouvám se. Byl to úlet. Mirku miluju. Za všechno může nedorozumění a alkohol,“ připustil manžel Čejkové Vít.

Když redaktoři deníku Aha! s Vítem mluvili poprvé, byl skoro nepříčetný. „Končíme! Máme takové neshody, že spolu už nemůžeme být. Dnes mě natolik nerespektovala, že jsem se rozhodl okamžitě odstěhovat a podat žádost o rozvod,“ říkal v úterý Vít neurčitě. O co přesně šlo? To vysvětlil až včera.

„Do Prahy přiletěl biologický otec Mirčina syna Felixe a chtěl si ho vzít k sobě. Včera měl kluk ale hrát za Spartu derby se Slavií, a tak jsem ženu prosil, ať mu ho předá až po zápase. V úterý večer jsem byl na pivu, a když jsem se vrátil domů, kluk nebyl doma. Vypěnil jsem, protože jsem měl pocit, že mě Mirka nerespektovala,“ přiznává Vít.

Až pár hodin poté, co ve vzteku do telefonu potvrdil řadě přátel rozchod s Čejkovou, ale zjistil, že šlo jen o nedorozumění. „Přehlédl jsem esemesku, kde mi Mirka psala, že Čejka Felixe přiveze ráno do školy a kluk pak bude moci jít v klidu na zápas. Jsem blbec, který neumí číst. Zuřil jsem zbytečně,“ připouští.

„Oba jsme Berani, nic si nedarujeme. Marek je obzvlášť horká hlava. Nedá se nic dělat, už řekl, co řekl, nedá se to vrátit. Všechno je ale v pohodě, zůstáváme spolu dál,“ reagovala překvapivě smířlivě Mirka Čejková.

Manželé mají dlouhodobě spory. Svorně však tvrdí, že po posledním kolapsu se budou o zachování manželství snažit o to víc. „Už kvůli Mirčiným dětem, které zbožňuji,“ dodává Marek Vít.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.