Woods konečně používá ochranu! ...šest policistů a bodyguardy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Woods konečně používá ochranu! ...šest policistů a bodyguardy

Tigera Woodse chrání před davem hned několik mužů.
Tigera Woodse chrání před davem hned několik mužů. (EPA)

S pornohvězdami souložil zásadně bez ochrany, teď se naopak před nimi chrání. A důkladně! Golfového smilníka Tigera Woodse (34) doprovází na Masters v Augustě hned šestice ozbrojených policistů a bodyguardi k tomu! Důvod? Kdepak teroristé. Panují obavy z jeho exmilenek!

Vyhrožovaly, že přijedou a ztropí pořádnou ostudu. „Jo, pojedu se podívat na golf,“ hlásila už dopředu »proslavená« striptérka Joslyn Jamesová, zhrzená koncem vztahu s nejbohatším sportovcem planety.

A tak strážci nafasovali fotky tuctu dívek spjatých s Woodsovou sexuální aférou. „Madam, nejste náhodou striptérka?“ vyrazil jeden z bodyguardů dech mladé divačce, která mu připomínala právě Joslyn. Při pohledu na dívčiny vytřeštěné oči pochopil, že přestřelil, a pokorně se omluvil. „Musíme být extra opatrní. Máme signály, že některé z těch dívek chtějí do Augusty přijet a narušit průběh turnaje,“ přiznal.

A to byl teprve trénink. Copak asi vypukne při turnaji, který dnes začíná? Pořadatelé slibují přísnou kontrolu »podezřelých« slečen i nevhodných transparentů.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.