Čech druhý v masturbaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Čech druhý v masturbaci!

Marcel Rimel
Marcel Rimel

LONDÝN – Více než 250 lidí se v sobotu v Londýně účastnilo světového »masturbačního maratonu“, jehož výtěžek šel na charitu.

Více než 250 lidí se v sobotu v Londýně účastnilo světového »masturbačního maratonu“, jehož výtěžek šel na charitu. A český zástupce Marcel Rimel z Ostravy v něm skončil druhý s oficiálně potvrzeným výsledkem šest a půl hodiny nepřetržité onanie a třemi orgasmy!

Během tréninků v Londýně dokonce zhubl dvě kila. Akce se konala ve fotografickém studiu, které bylo rozděleno na místnosti pouze pro muže a pouze pro ženy, místnosti smíšené a místnosti pro ty, kteří se nebojí masturbovat před kamerou. Jako stimulace byly připraveny erotické časopisy, z pomůcek byly k dispozici lubrikační gely.

„Sledoval jsem největší konkurenty a dal si za cíl neodejít dřív než oni, což se mi podařilo,“ svěřil se český reprezentant serveru iDnes a popisoval taktiku: „Masturboval jsem zpočátku vsedě, po třech hodinách mě již bolela záda, tak jsem se musel postavit a posléze už to střídat. Ruce mě nebolely vůbec.“ Masturbovat by prý vydržel ještě déle než 6,5 hodiny, ale organizátoři pak maraton oficiálně ukončili. Druhý skončil jen proto, že se do soutěže zaregistroval později než vítěz. Za stříbro získal odměnu 18 000 korun.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.