Elton John naštval církev i věřící! Říká: »Ježíš byl inteligentní homosexuál!« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Elton John naštval církev i věřící! Říká: »Ježíš byl inteligentní homosexuál!«

Elton a přítel David Furnish. Díky němu už zpěvák po nocích »neloví« milence.
Elton a přítel David Furnish. Díky němu už zpěvák po nocích »neloví« milence. (ČTK)

Křesťané na celém světě se od včerejšího dne hodně zlobí na britského zpěváka Eltona Johna (62). V rozhovoru pro časopis Parade zcela bez rozpaků označil Ježíše za homosexuála. Umělec, který je sám homosexuálem, navíc překvapené čtenáře dorazil podrobnostmi o tom, jak on sám »lovil« mladé muže. Jen málokterý kostel by po této zpovědi uvítal Eltona s otevřenou náručí.

„Myslím, že Ježíš byl soucitný a inteligentní homosexuál, který rozuměl lidskému trápení. Chtěl, abychom se milovali a chápali,“ řekl zpěvák, který v roce 2005 uzavřel sňatek s přítelem Davidem Furnishem (47). A dodal, že je zklamán přetrvávající nenávistí k homosexuálům v mnoha částech světa. Pak se zamyslel nad vlastní minulostí a uznal, že prožil spoustu nepovedených vztahů. Mnoho z nich zničily drogy. „Nikdy to nefunguje. Jak jsou ve vztahu drogy, je brzy po všem.“ Než objevil »toho pravého«, vyhledával v ulicích mladé muže bez zaměstnání. „Chtěl jsem je zahrnout láskou, ukázat jim lepší život. Cestovali jsme a já těm mladíkům kupoval drahé dárky. Hodinky od Cartiera, obleky od Versaceho, klidně i luxusní automobil,“ říká zpěvák s tím, že tito nezaměstnaní milenci na něm byli zcela závislí.

Ze začátku to bylo jako v pohádce, ale časem přišel konec. Mladíci zjistili, že si zpěvák zcela přivlastnil jejich život. A raději ho opustili. Dnes už Elton lásku po barech hledat nemusí. Jeho vztah s Davidem je pevný a z minulosti zbyly jen trpké vzpomínky na promarněné lásky.

Další slavní rouhači, kteří také popudili církev:
  • John Lennon (†40)
    Člen Beatles o kapele řekl: „Dnes už jsme slavnější než Ježíš!“ Bea-tles se za výrok později omluvili.
  • Madonna (51)
    Sklidila bouři kritiky za postavu oživlého Ježíše v klipu k písni Like A Prayer (Jako modlitba).
  • Mick Jagger (66)
    Rozzlobil církev písní Rolling Stones Sympathy for the Devil (Sympatie pro ďábla).
Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.