5 největších »vražedkyň« zvířat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

5 největších »vražedkyň« zvířat!

Catherine Zeta-Jones
Catherine Zeta-Jones (Profimedia.cz)

Žebříček osobností, které si libují v pravých kožešinách.

Aktivisté z organizace Lidé pro etické zacházení se zvířaty (PETA) sestavili žebříček hanby, kterým odsoudili slavné celebrity na základě jejich záliby v pravých zvířecích kožešinách. PETA tvrdí, že populární osobnosti jako modelka Kate Moss nebo herečka Catherine ZetaJones se kupováním kožešin podílejí na týrání a vraždění zvířat. Veřejným odsouzením chtějí ochránci zvířat dosáhnout nižšího zájmu o kožešiny.

1 Catherine Zeta-Jones (40), herečka

Podle aktivistů patří mezi nejhorší případy. „Chodí od hlavy k patě zahalená do kůže sedřené z různých druhů zvířat. Nenosí jen kožichy, ale také kožené spodní prádlo či kabelku z krokodýlí kůže. Vypadá víc jako sériový vrah než hvězda,“ uvedl viceprezident organizace PETA Dan Mathews.

2 Kate Moss (35), modelka

»Kokainová Kate« svoje kožíšky přímo zbožňuje. Rozhodně to nevypadá, že by se v nejbližší době svlékla pro PETU, která nahotou pravidelně upozorňuje na smutný osud kožešinové zvěře.

3 Paris Hilton (28), bohatá dědička

Královna divokých večírků má kožichů plné skříně a ráda se v nich ukazuje. Na svých milovaných psech se pak snaží dokázat, že to se zvířaty nemyslí zdaleka tak špatně, jak o ní PETA tvrdí.

4 a 5 Goldie Hawn (64) a Kate Hudson (30), herečky

Dcera Kate zdědila po matce Goldie nejen talent, ale i lásku k hebké zvířecí srsti, pokud možno bez zvířete. Zatímco Goldie dává přednost po-někud usedlejším dlouhým modelům, Kate má raději sexy kratší kožíšky, aby byly vidět i nohy.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.