Nezadaná Libuška Vojtková: Vojtka vystřídal Vojtko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nezadaná Libuška Vojtková: Vojtka vystřídal Vojtko!

Libuška Vojtková a Marian Vojtko se k sobě měli celý večer. Že by za oponou divadla Hybernia vznikla nová láska?
Libuška Vojtková a Marian Vojtko se k sobě měli celý večer. Že by za oponou divadla Hybernia vznikla nová láska? (Aha! – Marek Pátek)

Na večírku divadel Hybernia a Broadway, kterým se jejich soubory loučí se starým rokem, si tanečnice a bývalá manželka zpěváka Pepy Vojtka (44) Libuška Vojtková (29) užívala společnosti kolegy Mariana Vojtka (36)! Libuška, která je momentálně nezadaná, se s Marianem od sebe celý večer nehnuli ani na krok a o tom, že se k sobě mají víc než obyčejní kolegové, nebylo sporu.

Toho si všiml i další z Libuščiných exmanželů Daniel Hůlka. Ten je po rozchodu se Šárkou Vaňkovou také »singl«, a tak se věnoval především pěkně šťavnaté šunce. Není se čemu divit. Daniel totiž celý rok držel dietu a dřel se v posilovně a odměnou mu za to bylo nejen několik úspěšných rolí v muzikálech, ale i dobré jídlo na večírku.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.