Další skandály SuperStar | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Další skandály SuperStar

Fotografie
Fotografie (internal)

První Česko Slovenská SuperStar ještě neskončila a už má na svém kontě jedno vítězství – největší počet skandálů v historii českých i slovenských pěveckých soutěží. Pojďme si připomenout alespoň ty, které se týkají soutěžících, které dnes večer uslyšíme zpívat.

..

Po Šmajdovi letěla láhev

Vše se seběhlo strašně rychle na jedné z autogramiád. Mladý zpěvák dostal lahví přímo do tváře, jen těsně vedle oka! Naštěstí celou věc bral s nadhledem. „Nechci to rozmazávat. Dal jsem si na to led a bylo to v pořádku. Byla to podle mě náhoda, nehledal bych v tom nějaký úmysl,“ okomentoval celou věc Šmajda.

Chodúr urazil Davida!

Chodúr si vysloužil pověst namyšleného frajera, kterému sláva stoupla do hlavy. V minulém finálovém kole, kde se zpívaly písničky od Michala Davida (49), českého hitmakera pořádně vytočil. „Pro mě jsou jeho písničky zlo. Jsem rád, že mi produkce vybrala skladbu Každý mi tě lásko závidí. Tahle písnička byla pro mě z té hrůzy to zlo snad nejmenší,“ prohlásil Chodúr. „Chlapec nám nějak vyrostl, a to toho ještě moc nedokázal,“ reagoval Michal David.

Objev roku ve Slavíkovi? Chodúr!

Chodúrovo vítězství v Českém slavíkovi, kde získal cenu Objev roku, pořádně nadzvedlo ze židle spoustu lidí v showbyznysu. Za všechny to jasně vyjádřila porotkyně SuperStar Dara Rolins (37). „Nechápu, jak mohli Chodúra nominovat na Slavíka. Když už, tak měli být nominováni všichni finalisté v rámci projektu SuperStar. Všichni by měli mít od začátku do konce soutěže stejné podmínky. Navíc Chodúr zatím nic jako muzikant nepředvedl. Stále zpívá převzaté písničky. Nikdo neví, jak si v reálném světě hudební branže povede,“ rozčilovala se Dara.

Dominice vyhrožovali: Zabijeme tě, ty štětko!

Dominice vyhrožovala jedna fanynka na facebooku, že ji na brněnské autogramiádě chce zabít! Nazvala ji dokonce štětkou! „Ta bláznivá holka dokonce psala něco o tom, že si vezme na autogramiádu zbraň! Měla jsem opravdu strach. Byly to velké nervy, až se mi z toho udělalo zle. Nikdy nevíte, kdy na vás někdo zaútočí,“ prohlásila Stará. Bodyguardi tak na brněnské autogramiádě byli v plné pohotovosti.

Fotbalista Nedvěd hlasuje pro Šmajdu!

Fotbalová hvězda Pavel Nedvěd, jenž je Šmajdův bratranec, chce, aby jeho příbuzný vyhrál celou soutěž! Možná se zapojí i do hlasování, aby svého bratrance podpořil. „Díváme se pravidelně. Jsem rád, že konečně můžeme být zase na někoho hrdí. Miro může celou soutěž vyhrát,“ prozradil Nedvěd. Zaplatí mu nakonec i vítězství? Peníze na to rozhodně má.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.