Marta Jandová: Uráží otce v přímém přenosu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Marta Jandová: Uráží otce v přímém přenosu!

Marta uřízla svému otci pěkný kus ostudy.
Marta uřízla svému otci pěkný kus ostudy.

Rebelka Marta Jandová (35) se zas pěkně vybarvila. V přímém přenosu finálového kola SuperStar přirovnávala neuspokojivý výkon Miroslava Šmajdy k »šedesátiletému rockerovi«. Kohopak tím asi myslela..

..

„Bylo to hrozný. Trápil ses a znělo to, jako nějaký šedesátiletý rocker, který si musí dát písničku o tóninu níž, aby to uzpíval,“ dávala Jandová při hodnocení Mirovi Šmajdovi jednu kapku za druhou. Jestli ale v tu chvíli sledoval svoji dceru i Petr Janda, musel být z hodnocení mírně řečeno rozčarovaný.

Každému totiž muselo dojít, koho tím šedesátiletým rockerem, jehož vysloužilý hlas hned předvedla, frontmanka Die Happy myslela - nebyl to patrně nikdo jiný, než její otec Petr Janda. Ten totiž letos oslavil sedmašedesáté narozeniny. Ačkoliv mu to ještě pořád skvěle zpívá a se svou skupinou Olympic se drží stále vysoko, je po včerejšku všem jasné, že pro svou dceru Martu je prakticky chodící mrtvolou.

Foto ara

(onl)

7.12.2009, 11:15

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.