Marta Jandová, která ulovila chlapa po Bočanové: Sním o sexu se ženou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Marta Jandová, která ulovila chlapa po Bočanové: Sním o sexu se ženou!

Marta Jandová má pověst sexuální dračice.
Marta Jandová má pověst sexuální dračice. (pro Aha! – Jaroslav Urban)

Z divokého sexuálního života porotkyně Česko Slovenské SuperStar Marty Jandové (35) až přechází mráz – a to nejen jejího nového milence Viktora Mráze (42)! Stávající manžel herečky a moderátorky Top Star magazínu Mahuleny Bočanové (41) se tak po několikaměsíční domácí krizi, během které se s »Mahu« chovali spíš jako kamarádi než milenci, má co těšit na divoké sexuální orgie!

Marta má totiž ve svém rejstříku sex na jednu noc, lásku se ženou, milování s více muži najednou a mnoho dalších postelových experimentů! A Viktore, pozor – prý touží po dítěti!

Nejstarší dcera rockera Petra Jandy se opravdu za své erotické zkušenosti nestydí. I když má za sebou několik dlouholetých vztahů, párkrát zkusila i sex na jednu noc. „Když jsem zamilovaná, je sex vždycky neuvěřitelný. Ale když jsem byla s někým, do koho jsem zamilovaná nebyla, bavilo mne to třeba proto, že jsem si na něm zkoušela různé věci, a bylo mi jedno, co si o mně bude myslet,“ prohlásila například frontmanka slavné německé kapely Die Happy v časopise Harper‘s Bazaar. Mráz tedy může jen doufat, že ho má Marta opravdu ráda a že není jen jedním z testovacích panáků.

Ještě horší variantou by ale možná bylo, kdyby se Marta skamarádila s Mahulenou. „Mám tajný sen potkat krásnou ženskou,“ netají se Jandová a kdoví, jestli zrovna při pohledu na expartnerku svého přítele necítí vábení.

Mrázovi však hrozí i návštěva dalších mužů. „Dva nebo tři by byli dobří. Chlap musí mít sem tam pauzu, zatímco žena může pokračovat. Tak si ti ostatní zatím mohou odpočinout,“ prozrazuje své postřehy z hromadného milování Marta.

Ještě je tu ale jedna věc – Marta chce miminko! „Nezastírám, že toužím po dítěti, ale k tomu musejí být dva,“ prozradila nedávno s tím, že její otec se vnoučete může dočkat už příští rok. Ten je však v klidu.

„Marta si každého nejdřív prověří, než jde do vztahu po hlavě. To asi probíhá i teď s Viktorem,“ řekl deníku Aha! Petr Janda.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.