Moderátor Etzler se zhroutil v šatně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Moderátor Etzler se zhroutil v šatně

Miroslav Etzler (vlevo) s vytřeštěnýma očima předvedl jedno ze svých nejhorších »vystoupení«. Vpravo kolega Miroslav Šimůnek.
Miroslav Etzler (vlevo) s vytřeštěnýma očima předvedl jedno ze svých nejhorších »vystoupení«. Vpravo kolega Miroslav Šimůnek. (Martin Hykl)

Neunesl tu strašnou ostudu! Herec Miroslav Etzler (44) v sobotu večer hořce litoval, že přijal nabídku moderovat slavnostní večer Miss ČR. „Tohle už nikdy neudělám. To byla hrůza,“ stěžoval si dobrý herec, ale bohužel mizerný moderátor. Tak špatný konferenciér se snad v dějinách soutěží krásy ještě neobjevil a sám Etzler si toho byl vědom. Po skončení přímého přenosu zalezl do šatny, kde chvíli lamentoval, a pak se vytratil jako pára nad hrncem.

„Vymlouval se na to, že scénář, který dostal chvíli před přenosem, vůbec neodpovídal tomu, co se dělo na generálce,“ řekl nám dobře informovaný zdroj ze soutěže Miss ČR. Těžko říct, zda měl ve scénáři pokyn, aby Táťánu Kuchařovou nominoval do role prezidenta České republiky, či zda měl tučným písmem vyznačeno, že si po celou dobu přímého přenosu musí »šlapat na jazyk«.

„Dneska se nám fakt daří,“ okomentoval nejen svůj, ale i kolegův výkon druhý z moderátorů Mirek Šimůnek. Toto moderátorské duo by během sobotního večera nespasila ani svěcená voda. Dokonce i Karel Gott měl pocit, že moderování zvládl lépe než oficiální průvodci večera. „Jsem v tom dobrý... Já vím,“ smál se Mistr. „Rád dělám takové výlety do neznáma, moderování mě baví,“ dodal.

Možná by organizátoři udělali lépe, kdyby celý večer svěřili do rukou Karla Gotta, který ostatně přiznal, že by si to klidně odmoderoval sám. Jednadvacátý ročník Miss ČR se bohužel nevydařil. Nejen špatní moderátoři, ale i celkový průběh dlouhého a táhlého večera odradil diváky od televizních obrazovek. Zklamaní odcházeli i hosté ze sálu hotelu Clarion, kde se celá ta nepovedená »trachtace« odehrávala.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.