Největší skandály Miss ČR! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Největší skandály Miss ČR!

Kateřina Sokolová krátce po vítězství v  soutěži.
Kateřina Sokolová krátce po vítězství v soutěži. (Aha! – Dalibor Puchta, Marek Pátek, David Kundrát, ara)

V posledních letech provázel Miss ČR jeden skandál za druhým! Které ale soutěží otřásly nejvíce?

Erotika s Kobzanovou! 2001

Diana Kobzanová dostala za tyto odvážné snímky honorář 5 milionů korun.

Vítězce Miss ČR 2001 Dianě Kobzanové (25) byla korunka odebrána. Důvod? Nafotila lechtivé fotky, což smlouva neumožňovala. Tato zpráva šokovala širokou veřejnost a image soutěži rozhodně nepřidala.

Dopředu známé výsledky! 2007

V den přenosu vyhlášení nové Miss se od rána v kuloárech začalo proslýchat, že o všech třech vítězkách je rozhodnuto už dávno! Diváci, mačkající u televize palce té své favoritce, si mohli nervy klidně odpustit. Tento ročník vyhrála Kateřina Sokolová.

Krádež korunek! 2007

Pár dní před finálovým večerem neznámý zloděj ukradl čtyři korunky v hodnotě čtvrt milionu korun, které měly být předány novým misskám. Organizátoři tak byli nuceni obvolat minulé finalistky a korunky si od nich vypůjčit. Firma, která klenoty vyrobila, pak slíbila, že do měsíce vyrobí nové.

Majitel zmizel! Je po smrti? 2008

Březen 2008: Jan Moťovský (vlevo) s Milošem Zapletalem krátce poté, co od něj koupil Miss ČR.

Nejvíc ze všeho ale soutěží otřáslo loňské zmizení Jana Moťovského jen krátce poté, co Miss ČR koupil od Miloše Zapletala. Dlouho nebylo jasné, zda soutěž zcela nezanikne. Hrozby pominuly až se vstupem nového majitele, společnosti Central Group. Ta Miss ČR odkoupila od Moťovského manželky a prezidentkou ustanovila Miss World Taťánu Kuchařovou. I tak ale měl tento ročník půl roku zpoždění...

Porotce měl sex s finalistkou! 2009

Ondřej Pýcha

Finalistka Miss ČR 2009 Petra Venclová se během Školy Miss v Dubaji dala dohromady s porotcem fotografem Ondřejem Pýchou. Poté, co se jejich vztah provalil, tým Miss ČR Pýchu z poroty okamžitě vyloučil. „Tušili jsme, že se to provalí. Plánovali jsme to říct sami, ale ne po pár dnech vztahu. Rozhodně toho ale nelituju, udělala bych to stejně,“ uvedla k tomu Venclová.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.