Paris Hilton ječela při natáčení: Chci láhev vodky a humra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Paris Hilton ječela při natáčení: Chci láhev vodky a humra!

Humři, vodka... Paris, Paris, ty ten život ale vedeš!
Humři, vodka... Paris, Paris, ty ten život ale vedeš!  (ara )

Ta holka má ale šťávu... Rozmazlená Paris Hilton (27) měla při natáčení filmu The Other Guys takové požadavky, na které si i ti nejlepší hollywoodští herci netroufnut ani pomyslet, natož je pak vyslovit nahlas.

..

Mladá multimilionářka údajně štábu předložila třístránkový seznam »zajímavých« požadavků. Mezi ně spadali i čerstvě připraveni humři a láhev vodky Grey Goose (podle zjištění Ahaonline.cz se cena této francouzské vodky pohybuje kolem 80 dolarů a prodává se v ručně vyrobené láhvi).

Paris svými požadavky produkci doslova šokovala. „Jednak ve filmu hrála sama sebe a jednak natáčela jen jeden den,“ prozradil New York Post jistý zdroj s tím, že se všechno odehrálo minulý týden v New Yorku, kde se Paris tajně zúčastnila natáčení.

Tiskový mluvčí hotelové dědičky ale celou kauzu označil za nepravdivou. „To je naprosto absurdní,“ rozčiloval se.


Akční komedie The Other Guys točí americký režisér Adam McKay a kromě Paris Hilton dal role i skutečným hercům jakými jsou Eva Mendes nebo Samuel L. Jackson. Snímek vstoupí do kin ve druhé polovině příštího roku. Tak schválně: Bude v něm mít Paris u úst kousek humra?

15:15

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.