Divoká Jitka Čvančarová - Krotila ji policie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Divoká Jitka Čvančarová - Krotila ji policie!

Nejdřív tanec před policistou...
Nejdřív tanec před policistou... (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

05:00 – Tajná dotočná »nováckého« seriálu Dokonalý svět se zvrhla v pěkně divoký mejdan! Večírek v jednom pražském baru, jehož se účastnili herci Jitka Čvančarová (31) či Vojtěch Dyk (24), rušil nočním hlukem obyvatele okolních domů natolik, že na herce zavolali policejní hlídku! A to dokonce dvakrát!

Tajná dotočná »nováckého« seriálu Dokonalý svět se zvrhla v pěkně divoký mejdan! Večírek v jednom pražském baru, jehož se účastnili herci Jitka Čvančarová (31) či Vojtěch Dyk (24), rušil nočním hlukem obyvatele okolních domů natolik, že na herce zavolali policejní hlídku! A to dokonce dvakrát!

„Řvou tam jako tuři, tohle se nedá vydržet,“ postěžovala si obyvatelka domu i deníku Aha! „Kdyby alespoň zůstali uvnitř v podniku, ale oni se rojí na chodníku před domem, pijí, kouří a povykují tu na sebe,“ stěžovala si utrápená paní.

Zřejmě na její popud přijela policie před bar dvakrát, poprvé po desáté hodině večer a pak ještě po půlnoci. Pokaždé účastníkům domluvila, aby tolik nehlučeli a vrátili se do podniku, ale vydrželo to jen chvíli. Korunu všemu nasadila Jitka Čvančarová, proslavená seriálem Ordinace v růžové zahradě, která celý večer popíjela mojita, a pak se rozhodla odjet domů vlastním autem!

Kliknutím zvětšete

Mejdan seriálu Dokonalý svět - Čvančarová pila, pak řídila auto!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.