Jiří Krytinář (62): Chlast, milenky a drogy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jiří Krytinář (62): Chlast, milenky a drogy!

Krytinář prý moc alkohol nepije. Jenže tahle fotka ukazuje něco jiného.
Krytinář prý moc alkohol nepije. Jenže tahle fotka ukazuje něco jiného. (ara, Bohuš Havel)

5:00 – Herec Jiří Krytinář (62) čelí velkému problému! Do redakce deníku Aha! totiž dorazil dopis, který detailně popisuje Krytinářovo alkoholické extempore na dětské akci, kterou moderoval. „Měl jsem tu možnost hostit pana Krytináře v Újezdě. Ve společnosti dětí si tady pěkně »užíval«. Byl opilý, utekl z akce a pak ještě vyžadoval honorář,“ tvrdí autor dopisu, jenž se podepsal jako Bohuš Havel. A to není vše! Krytináře obviňuje i z cizoložství a užívání drog!

5:00 – Herec Jiří Krytinář (62) čelí velkému problému! Do redakce deníku Aha! totiž dorazil dopis, který detailně popisuje Krytinářovo alkoholické extempore na dětské akci, kterou moderoval. „Měl jsem tu možnost hostit pana Krytináře v Újezdě. Ve společnosti dětí si tady pěkně »užíval«. Byl opilý, utekl z akce a pak ještě vyžadoval honorář,“ tvrdí autor dopisu, jenž se podepsal jako Bohuš Havel. A to není vše! Krytináře obviňuje i z cizoložství a užívání drog!

„Ježíš, drogy, takové věci... Vůbec nevím, co to je...“ rozčiloval se na naši otázku Krytinář a zapřísahal se, že drogy nikdy neotestoval. Pan Bohuš však tvrdí opak. „A co ten hašiš, který sám vykouřil? Pak jsme ho museli s manželkou křísit ve vaně, byl úplně sjetý,“ tvrdí Havel s tím, že jej teď Krytinář vydírá. Zapomněl si totiž u maličkého herce ve voze drahý navigační přístroj a ten mu ho teď nechce vydat. „Dnes ti předám tu GPS a stáhni ten článek,“ napsal skutečně Krytinář Havlovi SMS poté, co se dozvěděl, že se Havel obrátil na naši redakci.

Bohuš Havel má však s Krytinářem více ošklivých zkušeností. „Vlastním penzion Domino v Letňanech. Pořád tam jezdí, pokaždé s jinou ženskou. Samozřejmě se tam vždycky strašně opil a pak s nimi skončil na pokoji, naposledy lezl i pod sukni mé ženě. Ta ho okamžitě vyhodila. Několikrát pak vyšel na dvůr hotelu a rozkřikoval se, že svou manželku Magdu nemiluje a chce se s ní stůj co stůj rozvést. Neslyšel jsem, že by o ní někdy mluvil hezky,“ líčí Havel.

Tuto fotku pořídil pan Havel. Opilý Krytinář usnul na stole.

„Jsou to lži, no comment,“ brání se rozzuřený Krytinář. „Ať už mi ti lidé kolem mě dají pokoj, jak to asi ponese moje devatenáctiletá dcerka a manželka, které tak miluju,“ zuřil nejmenší herec v Čechách, známý třeba jako liliput Goliáš ze seriálu Hospoda, který teď reprízuje televize Nova. „A nerozvádím se, svou ženu strašně moc miluju, na podzim jedu s ní i s dcerou na dovolenou!“ dodává herec v rozporu s tím, co média zjistila minulý týden. Už v září jej má totiž čekat rozvodové stání. Tak jak to tedy je?

28.8.2009 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.