Zmalovaná Bartošová: Další závislost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zmalovaná Bartošová: Další závislost!

Iveta si zřejmě na make-upu dala hodně záležet. Čím však šokovala ještě víc, byla cigareta, kterou si šla dát do ústraní, aby ji nikdo neviděl.
Iveta si zřejmě na make-upu dala hodně záležet. Čím však šokovala ještě víc, byla cigareta, kterou si šla dát do ústraní, aby ji nikdo neviděl.  (Aha! – Marek Pátek)

5:00 – Zmalovaná jak od kolotočů přijela Iveta Bartošová (43) na párty muzikálu Děti ráje. Líčení ve stylu Marfuši z Mrazíka však nešokovalo tolik jako cigareta v ruce. Závislost na alkoholu a uklidňující prášky vystřídala závislost na doutníčkových cigaretách. A kouřilo se v ústraní. Prý aby to nevěděl Artur (12), dušovala se zpěvačka, která si v novém muzikálu zahraje jednu z hlavních rolí. Neskončí to ale jako v Mona Lise? Tu opustila jen pár dnů před premiérou. Zvládne náročné zkoušení tentokrát?

● Po prášcích a alkoholu se vrhla na doutníčkové cigarety

● Sagvan Tofi je nezvládnetulný

„Iveta si určila jasné priority. Jak to zvládne, když má tolik nabídek v Dubaji? Hodně se mluví o tom, jaké má nabídky, ale je to trochu jinak. Chce dělat jen na Dětech ráje,“ vložil veškeré své naděje do labilní zpěvačky producent muzikálu Viktor Mráz. Přesto však obavy má, a to kvůli Sagvanu Tofimu.

„Je to enfant terrible, a to sebou nese to pozitivní a bohužel i to negativní. Ale jsme na to připraveni. Uvidíme, kdy mě raní mrtvice. Na něj neplatí bič ani rákoska, na něj neplatí nic, uvidíme, jak to dopadne,“ povzdechl si producent Mráz, který do muzikálu (který vychází z někdejšího hitu nazpívaném Michalem Davidem a Ivetou Bartošovou) investuje 20 milionů korun. Velké párty v penzionu Bočanové se zúčastnila i Míša Nosková, která už je smířená s tím, že dostala padáka z Divadla Hybernia. „Dostala jsem ultimátum. Buď Dracula, nebo Děti ráje. Najednou jsem viděla, že o mě vlastně není u pana Lichtenberga zájem. On mě vyhodil, takže zcela jistě žádné pokuty, které by vycházely ze smluv, platit nebudu,“ svěřila se deníku Aha!. Nosková má alternovat právě Ivetu Bartošovou.

Takhle vypadají děti ráje Iveta Bartošová a Sagvan Tofi po 25 letech.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.