Matěj Homola překvapil: Perfektní otec, ale kdo je tajemná tmavovláska?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Matěj Homola překvapil: Perfektní otec, ale kdo je tajemná tmavovláska?!

Matěj Homola má krmení své dcerky v malíčku. Je vidět, že je Laura v dobrých rukou.
Matěj Homola má krmení své dcerky v malíčku. Je vidět, že je Laura v dobrých rukou.  (Aha! – Martin Hykl, Dalibor Puchta)

5:00 (ren) – Zpěvák skupiny Wohnout a životní partner zpěvačky Dary Rolins (36) Matěj Homola (36) je podle všeho perfektní otec! Přesvědčil o tom všechny včetně matky své dcery Laury (1), která ho i dcerku kvůli zájezdu do USA na čtrnáct dní opustila.

Dara Rolins

Jako vzorný otec se choval nejen po celou dobu, co byla Dara ve Spojených státech, ale i na Festonda festu, kam s malou dcerkou dorazil. Celý den se o ni pečlivě staral, a když si sedl pod strom, aby ji nakrmil, zfleku by vyhrál první místo v soutěži »Otec tisíciletí«. A ví to i spokojená Dara. „Každý den mi Matěj s Laurkou do Ameriky posílali MMS zprávy. Byli rozkošní. Všechny jsem si je nechala, a až vyroste a bude z toho mít rozum, určitě se nad tím zasměje. Matěj je totiž velmi originální stylista a vizážista, takže Laura podle toho vypadala,“ svěřila se deníku Aha! zpěvačka.

Jediné, co jí může dělat vrásky na čele, je fakt, že Homola dorazil na festival ve společnosti neznámé ženy. Když si ale všimli, že se stali terčem objektivů přítomných fotografů, ihned od sebe uskočili a po celý večer se už k sobě neměli. Matěji, k tobě holky nesmějí!

Kdo je tajemná tmavovláska, se kterou Homola dorazil na festival? To je záhadou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.