Divoký sex bílých tygrů: Parida partnerky fackují | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Divoký sex bílých tygrů: Parida partnerky fackují

Isabelle se několika vteřinové milování líbí.
Isabelle se několika vteřinové milování líbí.

LIBEREC (vet) – Bílý tygří milovník Paris si v liberecké zoo užívá s tygřicemi Isabellou a Artemis. Občas to s nimi nemá jednoduché. Když se jim při sexu něco nelíbí, Parida jednoduše odeženou a zfackují. Chovatele navíc trápí i fakt, že se z lásky téhle trojice už sedm let nenarodil žádný potomek!


Tygří samci při sexu občas utrží i nějaký šrám. Samice totiž bývají i razantní a pro ránu nejdou daleko. Kliknutím zvětšete„Připraví se do pařící polohy a tygra k sobě pustí. Pak je ale důležité, zda krátký akt, který trvá jen zhruba 25 vteřin, vydrží, nebo samce zažene,“ říká mluvčí zoo Ivan Langr.

Z milenek je Paris nejspokojenější s Isabellou. Malí tygříci se ale dvojici nedaří. „V sedmnácti je na mláďata zřejmě stará,“ objasňuje mluvčí. Dramatičtější je vztah samce s kráskou Artemis, která prvních šest let života nepoznala »chlapa«. „Ke spojení mezi nimi přesto došlo, ale nezabřezla. V brzké době plánujeme její vyšetření, abychom zjistili, zda může vůbec mít mladé,“ dodal Langr. Podle výsledku pak zoo učiní další kroky k tomu, aby dál v Liberci Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšetepokračoval chov bílých tygrů, jehož 15. výročí zoo v těchto dnech slaví.


Foto pro Aha! – zoo Liberec, Ivan Langr, Aleš Gola, Vladimír Bělohradský

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.