Hvězda nového seriálu Krejzovi Pavla Tomicová: Krotila nadrženého medvěda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda nového seriálu Krejzovi Pavla Tomicová: Krotila nadrženého medvěda!

Aby bylo zvíře v klidu, házela mu herečka jeden piškot za druhým.
Aby bylo zvíře v klidu, házela mu herečka jeden piškot za druhým. (Foto FTV Prima)

Obrovský medvěd v doprovodu dvou chlapů vyděsil štáb i herce na place při natáčení prvního dílu seriálu Krejzovi. Všichni se strachy schovávali za Pavlu Tomicovou (56). Přestože herečka měla sama nahnáno, nakonec to byla právě ona, kdo ho zkrotil!

„Speciálně vycvičeného medvěda přivezli na plac už v šest ráno karavanem,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj z televize Prima. „Nejvíc vystrašení byli Šťastný a Tomicová, kteří s ním měli točit,“ dodal zdroj s tím, že všichni kolem něho našlapovali po špičkách. „Sice to bylo medvídě, ale pořád je to šelma! Nemělo náhubek, a když hrajete s několikasetkilovým zvířetem na metr od sebe... Jen kdyby se ohnal tlapou, ani domýšlet nechci,“ přiznal své obavy Jan Šťastný (52), který hraje veterináře Petra Vymeše.

Největší odvahu na place nakonec prokázala Tomicová coby veterinární sestřička Zdenička Kramperová. „Všichni se za mě schovávali!“ přiznala herečka. „Tím medvědem cloumala puberta, takže vystartoval i po mně! Naštěstí jsem u sebe měla piškoty, kterými jsem ho zpacifikovala,“ dodala se svým typickým smíchem.

Pokousaná od tygra
Víc než medvěd herečku ve stejný natáčecí den potrápil tygr. „Nejdřív jsme se dozvěděli, že přijde malý tygřík – a on to byl velký tygr,“ svěřila Tomicová, která měla i bolestivou vzpomínku. „Šla jsem k němu zepředu a on si zřejmě chtěl hrát, tak mě stisknul. Naštěstí neprokousnul, ale měla jsem na kůži pěknýho modráka,“ prozradila herečka, která má jinak pro strach uděláno. „Naštěstí se nikdy nic vážného nestalo, protože ti lidé, co tam jsou se zvířaty, jsou nesmírně zkušení,“ dodala.

Záskok za chlupáče
Během natáčení se ohledně medvěda objevila ještě jedna komplikace. Podle scénáře měl jezdit na koloběžce. To se ale ukázalo jako nemožné, protože zvíře s takovými schopnostmi se nenašlo. „Jeden ze členů štábů se tedy musel převléct do medvědí kůže a prohánět se po ulici na koloběžce,“ prozradil Aha! očitý svědek natáčení.


První role pro Boučka
Už dnes se v druhém díle seriálu objeví i Libor Bouček (37). A na své poprvé před seriálovou kamerou jako drsný školitel hned tak nezapomene. „To je dement, kterého nenávidíš, to fakt nemůže hrát nikdo jiný. Muž, který dokáže na ploše několika vteřin vytvořit nenávist. To si myslím, že zvládnu,“ okomentoval moderátor svou roli. „Je to úplně poprvé a myslím, že vzhgledem k vlastním schopnostem je to i naposledy...“ dodal sebekriticky.

Boj seriálů
Seriál Krejzovi, který se bude vysílat každé úterý a čtvrtek, se předpremiérově představil v neděli večer. Sledovalo ho 723 tisících diváků straších patnácti let. Jedničkou večera byla nová řada seriálu Dáma a Král, kterou si nenechalo ujít 980 tisíc diváků.

Tomicová bude tančit s Dědíkem! Jak proběhlo první setkání?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dandova
4. 9. 2018 • 08:29

Hm, medvěd na koloběžce. Něco tak veselého tu ještě nebylo.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.