Blažek, jeden z nejlépe placených herců, si dopřává | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Blažek, jeden z nejlépe placených herců, si dopřává

Divadlo, televize, film. Blažek si umí vydělat.
Divadlo, televize, film. Blažek si umí vydělat. (Foto Showpix.cz)

Každý správný muž má mít v kapse nůž a pod kapotou pár set koní. Těžko říct, co nosí herec Filip Blažek (44) po kapsách, v garáži má ale pořádný tank. Deník Aha! zjistil, že za víc jak milion.

Vůně benzínu ho dostávala do varu vždycky. Už před pěti lety nadšeně popisoval, jakou slast mu přináší mačkat rychlá jízda. „Prožívám neskutečné pocity opojení, když se rodinný vůz přepnutím ovládacího tlačítka Sport promění v totální hovado,“ vyprávěl na webu Auto.cz.

Teď si ovšem může dovolit dupnout na něj v daleko přepychovějším vozu. Fotoreportéři hvězdu seriálu Přístav potkali, jak vystupuje z nadupaného tréňáku. Podle zjištění Aha! taková hračka vyjde na víc než milion. 

Blažek si přepychový stroj může dovolit – poslední dobou se mu scénáře jen hrnou. Jen v průběhu posledních šesti let se objevil v šesti seriálech (Ach, ty vraždy!, Policajti z centra, Ententýky, Svatby v Benátkách, Přístav, Případy 1. oddělení) a momentálně točí pro Primu další s pracovním názvem Krejzovi. A nezahálí ani o prázdninách – na letní scéně Studia Dva na pražském Vyšehradě hraje dvojroli v komedii Brouk v hlavě.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.