Ze zákulisí natáčení posledního dílu seriálu Specialisté: Na svatbě tekla krev! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ze zákulisí natáčení posledního dílu seriálu Specialisté: Na svatbě tekla krev!

Nevěsta (Denisa Nesvačilová) natáčela ve dvou šatech.
Nevěsta (Denisa Nesvačilová) natáčela ve dvou šatech. (Foto Aha! – David Malík, TV Nova, ara)

Krvavou svatbou skončil v pondělí večer novácký krimiseriál Specialisté. V epizodě s názvem Tajemství nevěsty se vraždilo na dobříšském zámku, kde po návratu z emigrace krátce žila prvorepubliková filmová legenda Adina Mandlová (†81).

Přímo na místě činu byla představitelka kapitánky Zuzany Májové, herečka Zuzana Kajnarová (35). Svědčila samotné nevěstě, kterou zabili


Dvoje svatební šaty
„Já bych si takové šaty na svou svatbu nevybrala. Já jsem velký pankáč, určitě bych nebyla taková princezna. A bůhví, jestli by ty šaty byly bílé. Ale je to sranda,“ řekla deníku Aha! představitelka nevěsty Denisa Nesvačilová (26). „Bylo to fajn vyzkoušet si něco, co si asi dalších pár let nezkusím. A možná třeba taky nikdy,“ dodala herečka. Svatební šaty měla na sobě hned dvoje. Jedny, které měla do doby vraždy – ty produkce neponičené vrátila do svatebního salonu. A pak druhé, které nechala produkce připravit pro natáčení krvavého mordu.
Hlavně nic nerozbít!
I když se poslední díl Specialistů odehrává jen na jednom místě, přípravy byly náročné. „Jsem velmi rád, že nám pan Jerome Colloredo-Mannsfeld umožnil natáčení na svém zámku. Snažili jsme se být velmi opatrní, abychom tam nic nezničili,“ zavzpomínal režisér Braňo Mišík (46). „Je to specifický prostor, takže zorganizování bylo náročnější než běžné natáčení. Ale o to je ten výsledek pak hezčí,“ dodal režisér s tím, že přípravy natáčení začaly už dva měsíce před první klapkou.

Zajímavosti z natáčení
Tajemství nevěsty:

➤ scénář tohoto dílu má 154 stran
➤ zahrálo si v něm 44 komparzistů
➤ první den byla natáčecí směna od 6.00, produkce a rekvizitáři museli být na místě už ve čtyři ráno
➤ jídlo na svatební hostině nebylo solené ani kořeněné z toho důvodu, aby vypadalo co nejlépe po dlouhou dobu

Na video ze seriálu Specialisté se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.