Pomeje rozchod neřeší: Nechte mě v klidu umřít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pomeje rozchod neřeší: Nechte mě v klidu umřít!

Jiří Pomeje
Jiří Pomeje (Martin Přibyl)

Vyhrál boj s rakovinou hrtanu, ale manželství s Andreou Pomeje (29) se mu udržet nepodařilo. Nadané dýžejce došla trpělivost s jeho neustálým pitím a vyrazila ho z jejich bytu nedaleko hospody, kde Pomeje trávil spoustu času.

„Já nemám co dělat. Ženská se mnou skončila,“ vysvětloval novinářům zoufalý Jirka, pro něhož je hospoda jediné místo, kde má klid. Pomejeho čeká další rozvod a stěhování do nového bytu. „Je ve stejné ulici, asi tak tři sta metrů vzdálený od toho společného,“ potvrdil deníku Aha! filmový producent a Jirkův velký kamarád Pavel Pásek (50). „Nevím, nechci nic řešit,“ řekl Pomeje Blesku na otázku, co bude dál.

Pomejeho čeká již třetí rozvod v řadě a proto není divu, že vidí vše černě a je znovu na dně. „Nechte mě v klidu umřít,“ řekl Blesku Pomeje. Problémy v manželství řeší Andrea pouhé dva měsíce od propuštění manžela z nemocnice. Andrea doufala, že po vyléčení Jirka změní svůj životní styl a dá alkoholu vale, není to totiž poprvé, co jejich manželství prochází krizí právě díky alkoholu.

„Nějaký p**oviny o tom, že chlastám, nebo jsem v hospodě. Nemám kde bejt, tak jsem tady,“ reagoval drsně manželčina slova, že má problémy s alkoholem. „Piju jako každej normální chlap,“ obhajoval se Pomeje Blesku, který nyní mluví díky umělé hlasivce.

Pomeje o svém alkoholismu: Piju jako každej normální chlap!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
briana
6. 4. 2018 • 08:01

Než odejdeš zajdi si k holiči a nechej se upravit, chodíš jak bezdomovec. Prostě tragéd...

fizi
6. 4. 2018 • 07:44

tulip-

tulip
5. 4. 2018 • 22:30

Jiří,odejdi v klidu a sametově.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.